Kulde

Sitat fra storm.no:

«Kulden holder seg hele uken.

– Mot slutten av uken er varslene er usikre, men slik det ser ut mandag kan Sør-Norge håpe på kaldt og tørt vær også i helgen, sier Teigen.»

 

Håpe på!?!
Nå er dere sikkert lei mitt mas om kulden, men tro meg, jeg er enda mer lei. Det ser ut til å bli kaldere i morgen, og enda kaldere torsdag, og i morges var det -28 (-28,5 for å være nøyaktig)

kald

Må kle på på som noe «annet rart» når jeg skal på jobb, men det går såpass bra at jeg er veldig varm når jeg kommer fram.
Litt verre med henne som må ut for å på do her, og i morges var det å ut klokken seks… Men hun er veldig grei til å være rask, hehe.
Og når det er slik over «lang» tid er jeg glad jeg har en hund som på en måte «godtar» å være rolig en periode. Jeg vet ikke om alle Boerboel er slik, men Chakira var slik også, gikk helt greit å være rolig en lenger periode.
Vi finner på litt mer aktivisering inne, jeg leker ikke med henne inne, men det er det jo andre som gjør…
Det blir litt mer godbit ball, og har i litt større biter så det blir litt vanskeligere å få ut godbitene, der er den rosa ballen veldig fin, er lite hull i den. Og er utrolig hvor lenge Amanda kan «tufse» seg bort med den.
Tørrfiskbiter i kongen er et must, der er det «jobbing» for å få den ut. For å ikke nevne all kosen, er bare å sette seg ned på gulvet med henne.
Hundene her får ikke opp i sofaen, har aldri fått det. Egentlig ikke sengen heller, men der har det vært hunder, ihvertfall før.
Prøvde med Amanda da hun var syk en gang, men da var hun så dårlig at hun klarte ikke å ros seg noe sted, så det gikk ikke. Og det som egentlig er litt rart er at Amanda ikke prøver på å komme oppi sengen til oss, det burde jeg kanskje ikke ha skrevet, for kommer vel til å finne henne midt i sengen vår en dag.
Men nå har hun to senger, på soverommet vårt… så da har hun vel ikke behov for å opp i vår.

Og på dagtid befinner hun seg stort sett her, framfor ovnen

Boerboel

8 kommentarer om “Kulde

 1. Assak ligger som et slakt foran ovnen hele dagen, vil knapt ut på do. Tror faktisk han spiser lite også, for å slippe å ut på do….. 😀 Passer meg utmerket, for jeg vil heller ikke ut!
  Blir noe mer energi inne, men det går stort sett greit, en liten time med «tull» også sover vi igjen. Tror nok disse hundene klarer seg uten for mye ute aktivitet i kulden ja. Assak «late-halter» etter noen minutter ute.
  Fint med slik hund Heidi, hele tiden 😉 Kos dere inne, og så går vi bedre tider imøte 🙂

  Liker

  1. Amanda maser om å ut bare når hun må nå, heldigvis. men hun spiser ikke mindre, så ser at jeg må passe på, hun legger så utrolig fort på seg nå.

   Amanda hopper også omkring på tre bein etter en stund ute, og går veldig frivillig inn igjen for tiden. Grei måte å trene innkalling på, haha.

   Kos dere inne dere også, så blir det vel vår en gang…

   Liker

   1. hehe, ja hadde enda innkallingen gått like glatt hele tiden som den gjør nå…
    Må passe linjene vettu Amanda, sier Assak 🙂

    Liker

 2. Tror virkelig Nord har blitt det nye Sør! Her har vi nå -10 og naturen ser ut som om den er dratt ut av et eventyr! Gleder meg til å gå tur med Pablo i dag 🙂

  Liker

 3. Heldigvis er Sheela også en sånn rase som kan være rolig en stund. Er litt deilig å ha en sånn hund 🙂 Men jeg savner likevel at hun kan holde på med go’bit-ball og beinspising, slik at hun blir opptatt og oppslukt av noe.

  Liker

  1. Godt å ha slike hunder ja 🙂

   Amanda kan være rolig i «evigheter» med slike ting, vil si med gobitball er det ikke så rolig hele tiden… men hun driver for seg selv 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..