Award

 

 

 

Yeah, jeg har fått en I love your blog award fra Støvkorn

Det er en blogg jeg ikke har lest så veldig lenge, men jeg liker den 😀

 

 

Nå er det slik at disse I love your blog awards kommer med en anbefaling om å gi den videre (noe jeg er veldig dårlig på, noen liker å få slike anbefalinger, andre liker det ikke, så jeg hopper glatt over dette trinnet. Ikke for at jeg ikke har blogger å anbefale, det har jeg så absolutt, noen av de ligger i høyre kant av bloggen min, og burde vel ha lagt til flere der ser jeg, siden jeg leser en god del flere en de som står der)
Men jeg takker Støvkorn for å ha fått den, jeg satte pris på den, selv om jeg ikke helt forsto hva det var da hun skrev det til meg, jeg er vel nokså ny i denne bloggverden enda ser jeg 😉

6 kommentarer om “Award

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..