Kasta hele bestikket

Har jo helt glemt bort å få med at jeg har fått helt nytt bestikk og servise, forsinket fødselsdagsgave 😀 Nå har jeg likt til mange, og ikke litt av alt…Det gamle har jeg nå enten donert videre, eller kastet.
Er fort vi er en del til middag, kommer ikke så langt med servise til seks, og noe av det gamle hadde nok sett bedre dager…

Jeg og Amanda gikk tur i dag, skulle bare gå en liten tur…men ble litt lenger. Amanda var så treg først på turen i dag, nesten så jeg måtte dra henne med meg noen ganger. Men det kom seg etterhvert, og da gikk vi. Har ikke gått så mye etter vei siste tiden, så passet bra å gå på veien hjemover igjen. Selv om det ikke er en «riktig» vei, så er det en del trafikk der.
Vi hadde i utgangspunktet veldig bra vær i dag (takk Paula :lol:) Men siden jeg var så treg med å komme meg ut på tur så begynte det selvsagt å regne før vi kom hjem, såpass at vi ble våte. Men det var så mildt og godt et vær, at det gjorde ikke så mye med litt regn, bare behagelig å være ute.

 

Det er veldig morsomt å komme hjem og sjekke hvor man har vært, hehe. I dag var det ikke noe problem, visste hvor jeg var hele tiden. Men er morsomt å se lengde på turen, farten (vel….den ser jeg ikke så mye på…) og tiden man bruker, osv.

Startet dagen med å faste, igjen. Skulle ta noen blodprøver for å sjekke jernlager osv, og da må man faste…Ikke lett å huske det. Og de fylte glass, på glass, på glass… Jernlageret bør være bra mer en det var sist, så mye jern som jeg har spist siste mnd. Føler meg ihvertfall mye bedre nå.
Lurer på om Amanda er solidarisk med meg…hun spiser egentlig lite for tiden, spesielt om morgenen. Regner med at det er forbigående, hun har vært slik før også. Og hun ser ikke tynn ut, er like fin og slank som hun hele tiden har vært. De trenger vel ikke like mye mat hele tiden, hun vokser jo heller ikke så mye lenger.

Fikk kjøpt det flotte kjøttbeinet til Amanda nå en dag, men har ikke vært anledning til at hun har fått det enda. Hun får det ikke inne, så håper på en bra solskinnsdag snart, så vi får sittet ute og kost oss. Jeg liker å ha en oversikt over henne når hun spiser slik.

Har vært litt i hundegården siste uken, ble jo en brå slutt på tilvenning til den nesten med det samme vi begynte, pga ørebetennelsen. Men er ikke noe stress med det siden vi ikke må ha henne der, er bare greit å kunne ha muligheten til det.

Amanda fikk jo gave da vi var på Hundorp sist, en stor Kong. Det er jo slik en fyller med diverse «godiser», men Amanda trengte ikke noe i den for å leke med den, eller gnage på den. Skulle ta bilde av henne med den, men hun er så i bevegelse hele tiden, at bildene bare blir noe uklart dis. Så da ble det et bilde fra før hun begynte å leke med den, Denne får hun forøvrig ikke ha hele tiden, men jeg tar den opp, og legger den til side.

 

 

 

2 kommentarer om “Kasta hele bestikket

  1. Kongen Sheela har, har aldri vært særlig populær. Eller så er det det jeg har fylt med som ikke falt i smak (fra en sånn sprayflaske).

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..