Feriegjester

Feriegjester kommer, drar, kommer tilbake og så drar igjen, og så kommer nye 😀

Litt hektisk for Amanda, men nå har det blitt litt rolig igjen. Er litt spent på hvordan det blir neste uke når vi begynner på jobb igjen. Første par ukene blir det å jobbe fra morgen og utover tenker jeg, men etter det blir det vel «vanlig» arb tid igjen. Amanda har knapt nok vært alene disse ferie ukene…. Har vært med oss hele tiden, men håper det «sitter i» enda, at hun er vant til å være alene.

En ting som har forandret seg mye er hvor sjelden hun egentlig trenger ut for å tisse. Jeg har henne med ut, og hun gjør ingen verdens ting, jeg «maser», men hun bare går der, eller setter seg ned og ser på meg.
Jeg ble jo så vant til en hund som tisser mye, at jeg reagerer når hunden går fra valp til (nesten) voksen, og tisser som en «vanlig» voksen hund gjør.

Noe Amanda ikke har vokst fra er å «ta» ting, og spise det… Siste dagene har det gått en smokk… en returseddel… og noe annet papir. Og til å være så «stor» og «tung» er hun veldig rask av seg. Jeg synes igrunn hun er en liten hund, helt merkelig hvor fort slik forandrer seg.

Og så er hun veldig flink til å ordne opp, her har hun gått å hentet et teppe å ligge på, for å legge seg foran verandadøren, kan jo ikke ligge rett på gulvet hele tiden

Hun kan dra tepper gjennom hele huset noen ganger, heldigvis holder hun seg til egne tepper / dyner…

 

 

Advertisements

About the Author

Posted by

Kategorier:

Amanda, Heidi

4 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: