Atter en vanlig dag

Trøtt!

Amanda har fra å sove hele natten gjennom plutselig begynt å mase om natten. Og er bare å tusle ut med henne, hun er jo på do, så har ikke så mye valg. Men har en mistanke om at det kan være flere årsaker, hun har løpetid… og er litt mer masete en vanlig nå, skal ha mye oppmerksomhet og kos (det skal hun ha til vanlig også, men litt mer nå). Kaos er her… går vi ned til hundegården på dagtid når han er der, er hun etter oss som et lyn, bare for å vise at «hei, jeg er her også», vi har ikke hatt nede rullgardinen på soverommet siste nettene… så er lyst hele natten. Så da får vi se hva vi forandrer på…

Kaos er det fint lite å gjøre noe med, men han er veldig rolig av seg. Får en kveldstur med mannen hver kveld. Gleder meg til Amanda kan gå sammen med Kaos, vi må bare prøve igjen, men tror vi venter til hun er ferdig med løpetiden…
Vi gikk med Chakira når hun hadde løpetid, sammen med Kaos, og det gikk bra. Han var litt interessert i å lukte…men var ikke noe problem. Kaos har forøvrig ikke reagert på Amanda nå heller, men så får de ikke være sammen et sekund , Amanda skal ikke ha noen valper, hverken nå eller senere.

Ellers går nå dagene som vanlig…ikke så mye spesielt som skjer. Tenkte å prøve på samme tur i dag som Amanda ikke ville gå den andre dagen, blir spennende… I går rakk vi ikke å gå tur, siden jeg klippet plen, og Amanda ble så sliten av at jeg klippet plen, så hun måtte bare gå å legge seg etter en stund. Hun skal jo være med på alt hele tiden, og det tar noen timer å klippe her (ble ikke engang ferdig) så da ble det litt mye å passe på for en liten jente.

Amanda har stor seng…

Andre ganger klarer hun å bruke nesten hele sengen, hun ligger rett ut noen ganger, og da er det greit med stor plass, og vet jo aldri, plutselig kommer en overnattingsgjest…

 

 

2 kommentarer om “Atter en vanlig dag

  1. Haha…komisk egentlig at Amanda blir trøtt av at du klipper plena 😉 «Rare» dyrene våre :p Søtt at hun skal «delta» hun også 🙂

    Liker

    1. Det skal være sikkert og visst at dyrene er litt rare. Amanda må bare følge med på det jeg gjør ute, så hun bruker «hodet» en del, og så må hun passe veldig godt på at jeg ikke går ned til Kaos uten at hun ser det…Slik blir man sliten av, når man ikke er så gammel, hehe.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..