Stoppet av hunden

Jordbæråkeren vår døde for et par/tre år siden. Etter det hadde jeg store planer om å «ordne» den….ja. Det er faktisk kommet igjen noen jordbærplanter her og der, nesten like mange som gressløken.
Før eller siden skal jeg ordne til nede der, ha noen jordbærplanter, og kanskje litt grønnsaker.
Men siden det er noen jordbærplanter nå, så er det jordbær også. Jeg og LB fikk kapret de første i helgen, nå har også noen andre funnet bærene…

Yummi
Tygg tygg

Virker forøvrig som om Amanda har litt «problemer» med konsistensen på bærene, hehe.

 

Nå jobber jeg ettermiddag / kveld, da blir det tur på Amanda på dagen. I går gikk vi tur, og da hadde vi en litt merkelig episode.
Vi gikk oppover veien i skogen her, og tok av innover en sti, gikk et par tre meter, så satte Amanda seg. Jaha… jeg snakket litt med henne, og skulle gå videre. Jeg gikk ett skritt fremover, Amanda reiste seg, gikk framfor meg, lente seg med bredden av kroppen mot føttene mine, og satte seg, dette gjentok seg fire ganger. Hunden stoppet og sperret fysisk veien for meg. Nå var det sikkert litt dumt gjort av meg, men da snudde vi og gikk nedover igjen, og inn på en annen sti, da var det helt greit… Resten av turen forløp helt normalt, med en hund som oppførte seg som hun skulle.
Det ble jo Amanda som fikk «bestemme» og jeg som ga meg….men jeg tok ikke sjansen på å gå den stien når Amanda oppførte seg slik, sannsynligvis var det ikke noe som helst, bare et innfall fra hennes side, men det kryr av dyr oppe i skogen, elg, hjort, rådyr osv… Og på den stien er det flere steder så smalt og trangt at det er ikke noe sted å gjøre av seg om det f.eks kommer en elg brasende gjennom krattet.
Og så fort jeg snudde meg for å gå nedover så gikk jo Amanda normalt, så her er det tydelig hvem som er sjefen….

Nå titter solen forsiktig fram her, men det er nok bare noen minutter, er meldt regn, og regn, og mer regn…
Jeg blir i dårlig humør av alt dette regnet, greit at man kan være ute uansett, men det er ikke morsomt å være ute å kose seg i høljende regnvær!
Får trøste meg med at det er igjen noen dager til ferien, så kanskje værgudene kommer på bedre tanker, etterhvert!

4 kommentarer om “Stoppet av hunden

 1. Haha…jordbær er jo veldig godt, så skjønner at Amanda har fått øynene opp for bærene også :p

  Så rart den episoden i skogen. Må jo være en stor sjanse for at det var noe dyr hun sanset. I så tilfelle var hun flink som sperret for veien din 🙂

  Liker

 2. Jeg hadde definitivt snudd jeg også. Jeg tar ingen sjanser om et av dyra oppfører seg på en måte de ikke pleier, og har sterke meninger. Jeg regner liksom med at de har hørt/luktet noe.

  Liker

  1. Det var godt å høre, jeg var litt usikker på om jeg hadde gjort noe veldig dumt…Man skal jo ikke la en hund bestemme…men var svært lite fristende å gå, det dumme er jo at jeg aldri helt sikkert får visst hva det var.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..