Nei, for tenk jeg er ikke sur

Nei, jeg er ikke sur, og heller ikke gretten!

Om ikke Amanda er sur her, så var ihvertfall jeg passe sur og gretten etter en liten tur i kveld.
Optimisten  meg tenkte at vi kan jo gå sammen, jeg, T og hundene. Haha, Amanda tåler bent fram ikke at det er andre hunder i nærheten. Jeg har en aning om at vårt opphold neste helg kan bli «slitsomt», om vi ikke sitter hver vår gang med Amanda i hytten…Nei vi skal ikke gjøre det, tror jeg. Hun må bare venne seg til at det finnes andre hunder i nærheten av henne uten å gå «bananas», ellers kan vi ikke utenfor døren hjemme en gang, men det er slitsomt.
Mye som hunder vokser av seg, håper dette er en av de tingene.
Kaos kunne være en prøvelse som valp, og i ungdommen, men nå som voksen er han en kjempefin hund, så jeg lever i håpet…

Ellers er det jo så kaldt her at vi fyrer hver morgen og kveld, noe en viss hund kan å benytte seg av

Ikke forstyrr

Før bildet ble tatt lå hun med hodet på siden, på foten min og sov, er Amandaen sin det 🙂

 

Ellers har jeg tatt opp hundemøkk i dynger i dag, usj. Og klippet nesten hele plen, gikk tom for bensin, så da gadd jeg ikke fylle på igjen…Har ikke igjen så mye, tar det på mandag. Tar noen timer å klippe alt av plen her, og er så mye bærbusker at det er slitsomt, skal vel ikke påstå at jeg var så veldig forsiktig da jeg klippet rundt de…
Var nesten så jeg tok på lue og votter da jeg skulle drive ute i dag, da vi dro på butikken tidligere på dagen så snødde det 😦 Vi bor i ei fjellbygd, men det får da være måte på, vil ikke ha noe snø i juni.

Og så har jeg klart å bestille et prøveabonnement på en avis, ikke hvilket som helst heller nei, nemlig FiskeribladetFiskaren! De er vel en av få aviser som ikke har gratis nettavis, og var selvsagt en sak på nettsiden deres jeg var interessert i. Får håpe det kommer mer av den i avisen, siden jeg nå har den i to uker, og ikke noe nettavis inkludert!

Nå skal jeg gå å finne meg en av bøkene om Lysets rike (har kommet til nr 13) og gå å slappe av i sofaen.

 

6 kommentarer om “Nei, for tenk jeg er ikke sur

 1. Strålende bilde av Amanda, der hun ligger og strekker seg ut mellom beina dine! Herlig! 🙂

  Håper du koser deg med Lysets Rike! Er lenge siden jeg har lest serien nå, men jeg holder på med en Stephen King-serie som sliter meg halvveis ut, så det tar sin tid før jeg blir ferdig.

  Liker

  1. Takk 🙂

   Kjenner jeg begynner å bli mettet litt av den serien nå, men har lest mye på kort tid, til meg å være.
   Føler på en måte at serien var litt bedre sist jeg leste den,men vet ikke om det er fordi jeg var yngre…eller at det har blitt litt for mye nå, leser jo hele serien fortløpende.

   Liker

 2. Helt enig med Kjersti; strålende bilde av Amanda 🙂 Litt av en kosestilling gitt 😉

  Vi hadde/har en hund på kurset vårt som bjeffet på alle hunder. Nå er den blitt myyye flinkere, men det har vært mye arbeid på eierne. (Vi begynte på kurs med dem i slutten av januar.) Og på miljøtreningene kunne de ikke delta, bare se på fra avstand, men nå er de med på alle øvelser. Hver gang hunden bjeffet, skulle de gå vekk fra «situasjonen». F.eks. kunne den bjeffe når de skulle ut og tisse, da skulle de bare ta ham med inn igjen. Tror det var veldig mye ut og inn, ut og inn på dem… Det samme med bilen; bjeffet den da han ble sluppet ut, skulle de sette han i buret igjen. Syntes litt synd på dem en vending, for tror de syntes det var litt slitsomt. Att og fram, att og fram HELE tiden! Men de trente veldig intenst, så vi andre så fort framgangen til dem. Det er artig å trene hund, men når det blir «sånn» trening, kan det være slitsomt ja.

  Liker

  1. Takk 🙂

   Ja er som oftest trening som må til. Det er slitsomt, men samtidig den eneste veien å gå om man vil få det til å fungere.
   Nå vet jeg at noen hunder ikke tolerere andre hunder i det hele tatt, men å kunne gå forbi andre hunder uten for mye «sirkus» er noe man bør få til, ellers blir alt veldig vanskelig.
   Så vi får fortsette å trene 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..