Stor hund

Nå har vel ikke Amanda lagt på seg så mye i kg, slik plutselig. Men plutselig synes jeg hun er stor! At hun har vokst i alle retninger. Hun er jo fremdeles liten, er jo ikke mer en (litt over) 6 mnd, men noen ganger er det akkurat som hun vokser mens jeg ser på henne.

Lett henslengt, og lei av fotografen, merkelig…

Veldig spent på hvordan hun er om 1 1/2 år, hvor stor hun er, om hun blir en kraftig Boerboel, eller en liten en. Hun skal ihvertfall ikke bli noen tykk Boerboel, men det ser ikke ut som hun har anlegg for det heller. Holder seg veldig fin og slank, og er fremdeles litt «matlei», merkelig nok, er ikke engang varmt. Men kommer seg vel, hun spiser ikke lite, men ikke så mye som før, om det ga noe mening…

Gikk en fin skogstur før jobb i dag, uten noe «tull». Men så fikk hun en skikkelig «tullfikt» ute her i kveld, så da var det å finne noe å leke med, så noe energi kom ut.

wohoo
Står stille i 2 sec

Denne leken er veldig populær, om det er fordi den minner henne om noe(n) eller hva er jeg ikke sikker på…Hun får leke med det bare når vi er med, så er kanskje derfor også.
Hun har det med å dra ut tyggebein og diverse, men når kvelden kommer er det å ut for å hente det inn igjen, hun er veldig ansvarsfull.

Mens jeg har sittet å skrevet dette har Amanda lagt seg, og sovnet. Og når hun sover så hører man det. Boerboel er eneste rasen jeg vet om som snorker noe så forjævlig høyt. Og det er ikke slik at hun snorker noen ganger, neida!

I morgen blir det bytur på Amanda, er så glad hun er lett å ha med å gjøre i bil, vi har igrunn stort sett vært heldige med hundene i bil. En av de ble «bilsyk», men være med skulle han, uansett.

Får vel prøve å rydde opp litt i hjemmet, helt utrolig hvor mye Amanda roter og skitner til…

 

4 kommentarer om “Stor hund

 1. Hahaha…måtte le av at hun tar med seg div. inn om kvelden 😉 Flinke hunden!
  Har ei som roter jeg også. Sheela har ikke så mye leker, men skulle tro vi hadde småbarn noen ganger :p Og så er hun ivrig på sokker, så hun har fått noen som det er hull i, men da ser det ut som om det ligger skittentøy strødd rundt på stua…haha.

  Liker

  1. Sokker har Amanda en forkjærlighet for også, men hun er stort sett så grei at alt hun tar havner på liggeplassen hennes i stua, kan ikke påstå at hun er så veldig smart…Og stuegulvet ellers ser nesten verre ut nå med leker og div, en da det var tre små barn her. Godt å høre at det ikke er bare hos oss 🙂

   Liker

 2. Rart med de hundene, den ene dagen ser de ut som valper, og den andre dagen ser de ut som små voksne. Jeg synes det er veldig fint at hundene mine klarer å bevare valpen i seg selv når de er voksne, Arkas var «valp» helt til det siste, og det ser ut som Nairo også bevarer valpen i seg 🙂

  En ryddende hund er slettes ikke dumt, håper hun fortsetter med det 🙂

  Liker

  1. Det forandrer seg fort ja, lenge siden Amanda «mistet» sitt første valpepreg. Nå er hun enda litt mer hund, hun er jo så liten enda, men samtidig stor, hehe.
   Litt valp er greit å bevare, men ikke for mye…

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.