Toast Skagen og kebab

Først dro vi til Hundorp for å spise Toast Skagen 😛 Det var kjempegodt, og fikk jo hilst på Vebjørn igjen også. Han hadde ikke forandret seg så veldig mye siden sist.
Hva samtalen dreide seg om her er jeg litt usikker på, men noen ser litt skeptisk ut… Kan umulig være noe jeg sa…

 

Og så er det en som er litt trøtt

 

Da vi dro hjem var vi innom en Statoil stasjon, hadde sett store skilt utenfor flere stasjoner der de reklamerte for kebab, og det så veldig godt ut. Nå er jeg ikke så glad i kebab, har vel spist det bare et par ganger.
Men vi stoppet nå for å kjøpe det, jeg spiste vel knapt en munnfull, så fikk jeg nok. De andre spiste, men så ikke helt overbevisst ut. Da jeg kom hjem fant jeg dette (fra Wikipedia)

«Kebab i Norge er vanligvis basert på MUK, salat og dressing.[1] Salaten består vanligvis av kinakål, agurk, løk, mais og av og til rødløk. Det er vanligvis en rød, og en hvit dressing, tomat- og rømmedressing. Noen steder serveres kebab med tomat, chilli eller ost på toppen. Man kan også vanligvis bestemme hvor sterk man vil at kebaben sin skal være»

Det blir nok heller ikke så mye mer kebab på meg. Hvordan kjøttet på statoil stasjonene er vet jeg ikke, men konsistensen så ikke mye god ut, men nå er jeg hakket over gjennomsnittet «kresen» på alt som ikke er «rent kjøtt» også. Men grillpølser som man får kjøpt på bensinstasjoner spiser jeg…Herlig med prinsipper 😆

Duke var ikke hjemme når vi kom, han kom litt før vi dro. Han til og med kosete i dag, så skal se han blir en riktig så god kosepus til slutt 🙂 Hadde pakket ned kamera, så ble ikke noe bilde av han nå.

Amanda var med også, og like tett i dag som forrige gang, merkelig! Fatter ikke hvordan hun klarer å holde seg så lenge, og etter å ha spist og drukket til frokost, og drakk vann når vi var der nede også.
Hun er så flink i bilen, selv om det blir mange timer. Sitter eller ligger helt rolig.

Etter helgen må vi få kjøpt noen mer tørrfisk, rakk ikke dyrebutikken her hjemme i dag, og vet ikke om andre steder de har slik fisk.

Amanda mistet 3. hjørnetann i dag 😀 Nå er det igjen bare en, og når den dagen kommer skal jeg være veldig veldig glad!  Tar sin tid med disse hjørnetennene, men er vel de som er sist til å dra. Håper hun har siste ute før hun er 1/2 år.
Amanda begynner å bli veldig flink til å «vise tenner», men er sannsynligvis bare jeg og T som får det til, enda ihvertfall.

2 kommentarer om “Toast Skagen og kebab

  1. Nydelige bilder av barna, både Amanda og Vebjørn 🙂

    Fikk ikke lyst på kebab jeg heller nå. Sjelden jeg har spist det også da.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..