KickBack og Chrome

For noen dager siden installerte jeg tillegget som gjør at jeg slipper å huske på å sjekke om butikken jeg handler hos på nettet gir Kickback. Jeg bruker Chrome som nettleser, men ser at det går med flere av de andre nettleserne også.
Med det tillegget skal det komme opp av seg selv om nettbutikken gir kickback.

Jeg husker sjelden på å sjekke, og om jeg ikke sjekker og logger inn på kickback så får jeg ikke noe penger tilbake.

Skulle bestille kontaktlinser i morges, og da spratt det frem at jeg kunne få kickback på den nettbutikken jeg var på. Valget på nettbutikken var tilfeldig (nesten), har 2-3 faste som jeg bestiller fra. Men uansett så ble det noen kroner tilbake pga kickback, håper jeg…Ser det om litt om det funker 🙂

Skulle fremdeles ønske en eller flere dyrebutikker fikk kickback.

 

Og der fikk jeg bekreftelsen fra Kickback om penger tilbake 😀

2 kommentarer om “KickBack og Chrome

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..