Ut på do?

Det kan være ønsketenkning, men kan se ut som Amanda begynner å skjønne at hun skal ut på do. Hun har noen ganger gått bort til gangdøren (som igjen fører til ytterdøren) og viser «tegn» til at hun vil ut. Litt forbausende igrunn, for jeg hadde slått meg til ro med at javel, dette tar tid.
Ofte når man får valp i hus er det ett av det viktigste tingene man tenker, at valpen skal bli husren. Jeg tenkte også at det skal bli godt, og selvsagt «jobber» man for at den skal bli det. Men jeg synes ærlig talt ikke at det er så viktig om den er det nå eller om 2 mnd, lenger. Bare vi slipper mer UVI første årene så kan jeg gjerne leve med at det tar litt tid. Og må rekne med at det tar litt lenger tid også, kanskje pga de to UVI hun hadde, vet ikke hvordan det er.

Amanda brukte nesten 1 time på å stå opp i dag, snakk om dovendyr. Men hun er såå god når hun er slik, burde tatt med kamera og tatt bilder av henne, men da ødelegger jeg jo kosen.

Påsken nærmer seg med stormskritt, skal ta siste rydding og vasking fredagen tenkte jeg. Her holder det seg jo ikke så rent mer enn 1 døgn uansett, haha…
Nå kom jeg på hva jeg skal få min datter til å kjøpe med seg fra storbyen i dag 😀

Vi har ringeklokke her, og Amanda ble helt vill i går. Det ringte på, og jeg gikk for å lukke opp. Amanda fulgte med, så jeg holdt tak i henne. Så ropte jeg på T at han skulle komme og hente henne, så jeg fikk hentet penger (innsamling) Amanda bjeffet, men ikke mer en normalt…Men etter T hentet henne så hylte hun, noe så skingrende hyling. Fatter ikke hva som gikk av henne.
Tror vi skal begynne å trene på dørklokken, og at det ikke er noe å bry seg med (ikke så mye…), ihvertfall om hun skal oppføre seg slik. Når vi har en Boerboel må vi tåle litt varsling når det kommer folk, idiotisk å tro noe annet.
Chakira var fin slik, når det ringte på så boffet hun dypt, og så kom hun til oss. Hun boffet og murret etter folk kom inn også, men ga seg etter litt.
Så spørs om det det maratondørklokkeringing i påsken 😆

Nå skrev jeg meg bort (igjen) Var påsken jeg hadde begynt med, og er da kommet til påskeværet. Det ser forøvrig ut til å bli drittvær, ihvertfall i forhold til hva vi har hatt til nå. Jeg som hadde håpet på skikkelig utevær, men noe ute blir det uansett. Orker ikke være inne hele dagen med en valp i hus.
Så spørs det om jeg finner frem noe strikking igjen, det kan bli spennende med Amanda i nærheten ser jeg, veldig spennende.
Har en haug med bøker jeg skal lese også, for å inne nevne veldig mye opptak på tv boksen vår. Tv tittingen min er et kapittel for seg selv, får med 71 grader nord hver mandag, mesteparten av Paradise Hotel og that’s it! (snakk om å være seriøs i valg av tv program) Savner CSI, og alle «de» seriene der, men får aldri somlet meg til å sett noe av det. Og må konsentrere meg litt mer med CSI osv… Kan ikke akkurat si at Paradise Hotel gir en tv-seer så mye utfordring, men er moro med lett underholdning også 🙂

Jeg har egentlig ikke så veldig mye fornuftig å si i dag (enda) Så tror jeg prøver å gjøre noe fornuftig isteden 🙂

Duh, hør her, så skal jeg hviske deg noe hemmelig.

4 kommentarer om “Ut på do?

 1. Så kjekt at hun begynner å «si ifra» 🙂
  Har en nabo som spurte hver gang vi traff henne om Sheela hadde blitt husren!! Sheela har vært veldig treg med å bli ren, så det har vært litt flaut å svare nei, men uansett er jo det litt pussig spørsmål (å bare spørre om det)…haha.

  Kosestunden deres om morra’n høres deilig ut 🙂

  Sheela stormer til døra hun også, når det ringer på. Trenger faktisk litt trening der vi også. Det som er komiskt er at hun reagerer på en reklame hvor det ringer på døra. Hun springer i vei og tror at det er hos oss, og kommer så tilbake for å se hvorfor vi ikke kommer…hihi.

  Liker

 2. Nairo er den første hunden jeg har som sier ifra når han må ut. Helt genialt, bortsett fra at han har lært seg at han kan si ifra for å komme seg ut også, selv om han ikke må. Vi tar selvsagt ikke sjansen på å ikke gå ut med han, for vi vil jo ikke ha uhell inne, noe som resulterer i at vi står rett opp og ned i «evigheter» ute mens han koser seg med å lukte uten å gjøre noe som helst. Så jeg vet ikke lenger helt hva jeg synes om hunder som sier ifra når de må ut.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..