Ferie

Måtte sette opp ferieønske denne uken, så det har jeg da gjort i kveld. Litt «skummelt», jeg vet da ikke når det er sommer, sol og varme. Ikke har jeg så innmari gode forbindelser til værgudene heller, ihvertfall ikke til de som styrer sol og varme. Så får bare krysse fingrene for at jeg har truffet litt riktig.
Første uken er tidlig, da drar vi til Lofoten igjen. Og da er det best at det er bra vær der! Denne gangen kjører vi bil, det gjorde vi i fjor også når jeg tenker etter. Var året før der vi brukte tog og leiebil. Det vi ikke tenkte på var hvilket tog det er på den strekningen….diesel…Og for å ikke nevne Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut hele natten gjennom! Trodde ærlig talt jeg skulle bli mindre vettug av den turen. Men, vi kom jo frem. Og en fin og morsom tur ble det 🙂

Ellers har vi ikke så mange planer for ferien, tror jeg. Liker egentlig best å ikke ha for mange planer, ta det ettersom vær og forhold er.

Nå i april går min datter ut i permisjon. Og for at det ikke skal bli så kjedelig for henne siste 3 (?) ukene før babyen kommer, så tilbød jeg henne Amanda. Hun kan få låne henne de ukene. Klart jeg vil være hjelpsom, og skal nok klare meg de ukene uten Amanda. Da jeg sa det til LB fikk jeg det til svar: «så snill du er», søteste datteren det 🙂 Kan tenke meg Amanda kommer til å kose seg godt, kan leke med Duke hele dagen. Og hva skal ellers min datter gjøre hele dagen? Blir jo kjedelig å gå hjemme i 3 uker uten noe å gjøre, kanskje jeg får hjem igjen en ferdig dressert hund 😀 Jeg kan jo skrive liste til henne hva hun skal lære Amanda.

 

For de få som et øyeblikk kunne tro at det var seriøst, eller tvilte litt, nei, hun får ikke låne Amanda de ukene 😛

 

 

4 kommentarer om “Ferie

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..