Amanda, aner og Altinn

Skjer ikke så fryktelig mye nytt om dagen. Amanda friskner til, og ser snart ut til å være helt bra igjen. Hun var litt urolig i natt, men vet ikke hvorfor, våknet noen ganger og tok seg småturer ut av buret. Kom tilbake til buret og la seg til å sove igjen uten videre. Og startet dagen klokken 6 i dag. Det hun gjør etterpå, er å sove på mine føtter fremfor ovn et par timer, jeg sover ikke, og er da trøtt som noe annet om kvelden. Har vel aldri lagt meg så tidlig over lang tid som etter Amanda kom hit.

Våknet til helt hvit hage i morges, og 5 kuldegrader. Nå er vi i midten av mars, så ikke så rart. Men før dagen i dag så var det full vår her, heldigvis forsvant snøen utover dagen.

Kjenner at jeg seriøst snart får problemer med å bære Amanda ned og opp trappen her. At noen få kg skal utgjøre så mye. Og trappen vår er ikke egnet til å gå ned og opp alene for en valp. Så når vi til slutt ikke gidder å bære henne mer, blir det å bruke bånd. Så hun lærer seg å gå trappen, er heldigvis ikke mange trinn.

Hvorgammelheterdufra? Jeg har jo forstått etter litt at det er veldig viktig hvor man kommer fra, hvem som er foreldrene osv. Far min er noen og åtti år, bor i Lofoten…Nei,var vel ikke helt det som var så interessant kan jeg tenke meg 😛
Har fått noen spørsmål om Amanda og hvor hun kommer fra, foreldre osv. Så innlegg og bilder kommer nokså snart.
BB miljøet er ikke større en at når man sier foreldrene til en valp så sier de fleste «å ja». De som vet litt om BB vel og merke, de fleste vi møter vet ikke hva en Boerboel er. Jeg kan jo ikke fatte at folk ikke har hørt om denne flotte rasen 🙂

I morgen er den store Altinn dagen, jeg var blant de heldige som fikk sjekket med det samme Altinn åpnet i fjor, før alt brøt sammen. I år skal vel alt være i orden…Tiden vil vise. tror jeg skal opp tidlig og sjekke.

2 kommentarer om “Amanda, aner og Altinn

  1. Så godt at Amanda friskner til 🙂

    Her har det vært vårstemning helt til søndag ettermiddag da det begynte å snø, så nå er det sørpete 😦 Var en av de verste snøklabb-dagene i går til Sheela. Da er det kjedelig på tur.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..