Dyrking og slik

Noen ganger er det lett for at det kan bli misforståelser….

Nå en kveld hadde T snakket med P på telefon om kvelden.

Jeg: Noe spesielt de drev på med?
T: Han var ved ***** og drev med noe dyrking
Jeg: Å ja

Jeg stusset jo litt (JO, jeg gjorde det) Nå er vel ikke P den som driver så mye med dyrking, men har jo slekt som driver med slik. Og for at det ikke skal bli noen misforståelse her, så er det landbruk og jord det er snakk om.
Men jeg hadde litt mye å tenke på den kvelden, så var ikke 100% med på det rundt meg. Og det var ikke helt utenkelig at P skulle hjelpe til med dyrking, så det så.

Sent på kvelden snakket jeg med P, etter litt kom det frem at han hadde slett ikke drevet med dyrking…den samtalen ble litt rar, her er hva han drev på med

Dykking og dyrking er jo veldig likt, for alt hva jeg vet så kan det hende de skal dyrke ris, det gjøres jo i vann!

I går var jeg så lei de snøhaugene ute her at jeg gjorde noe med det. Det var ikke snøhaugene i seg selv som var problemet, men de rette høye kantene. Så jeg tok en spade og gikk i gang, puh. Det tok litt tid, og snøhaugene ble mye større i bredde. Så da er hagen noenlunde valpesikker igjen. Amanda var storfornøyd etterpå, fikk være ute uten bånd. Og siden snøen er borte i hagen (bortsett fra de berømte snøhaugene) så var det plutselig mye mer å utforske for henne. Hele «åkeren» ikke minst, må medgi at det ikke er så morsomt å gå i den…men Amanda liker seg der.

Så litt sammenligning, disse bildene er tatt bare med få sekunder mellom, og ingen av de er redigert på noen måte. Men er tatt med forskjellige innstillinger på kamera, litt av en forskjell 🙂

Blir veldig stor forskjell på noen bilder, kommer an på om vi er inne, hvor vi er inne, om vi er ute, og om det er morgen, dag eller kveld, om det er sol, ja alt egentlig.
Amanda er slik midtimellom lys/mørk, med mørk maske. Ser hun har fått dypere farge på kroppen siste tiden, mer «rødt» på en måte, så det blir spennende om 1 år.

 

6 kommentarer om “Dyrking og slik

 1. Misforståelser oppstår lett, spesielt med så like ord ja 🙂
  Jeg tror at når man først lærer seg å bruke de forskjellige innstillingene på kameraet til noe, så er man på god vei til å bli en proff fotograf. Mange ville tatt til takke med det mørke bildet ditt, fordi de ikke forstår at de kan gjøre noe med det.

  Liker

  1. Jeg prøver meg bare fram, og etterpå når jeg ser bildene så ikke alltid jeg husker hva jeg har brukt av innstillinger, haha.
   Men litt morsomt å se hvordan forskjellen kan bli bare med å skifte litt på innstillinger.

   Liker

 2. Hahaha…ikke så lett med forskjellen mellom dyrking og dykking 😉

  Stor forskjell på bildene ja. Er litt sløv med å forandre innstillinger jeg. Og om jeg gjør det, så er jeg litt som deg at jeg glemmer hva jeg gjorde/stilte inn…hehe.

  Liker

 3. Haha, lo godt av den lille misforståelsen! :p

  Stor foskjell på de bildene. Jeg tenker rett som det er på hvor mye jeg kunne fått ut av kameraet mitt, om jeg brukte litt tid på å sette meg inn i instillingene. Har bare ikke kommet så langt enda…

  Liker

  1. Fort gjort ja, hehe.

   Ikke bare du som tenker at du skal sette deg inn i innstillingene på kameraet, men bildene dine er jo alltid bra! Motivene og kvaliteten på bildene er langt fra hvordan mine er.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..