Planer som forsvant, uvaner og musikk

Hadde mange planer for helgen, og godt som alle forsvant. Poff! og de var borte i vinden. Nå er det igjen en dag, så får se hva den blir til 🙂

Amanda halter fortsatt, men har klart å være litt rolig. Hun gikk å la seg ved åtte tiden i går kveld, helt av seg selv. Vi hadde henne ut en gang, og så sto hun opp en liten tur ved elleve tiden, ellers lå hun rolig i buret sitt. Men våknet da ved syv tiden i morges, litt uthvilt. Merker at hun begynner å bli utålmodig, men hun klarer å være litt i ro,med litt hjelp…Når man er syk så må man få litt ekstra  Så da ble det to forskjellige bein på Amanda i går, hun brukte veldig lang tid på begge, og nå i dag er det å gnage litt også. Om hun er bortskjemt? Neeida, eller kanskje litt…

 

Amanda drikker nå vann igjen, men er like fæl til å søle og leke, så da blir det å «vanne» henne

Det er veldig lett å lære en valp vaner, og uvaner…
Når vi står opp og får gjort opp i ovn, ja da skal Amanda ligge på fanget fremfor ovnen, dette gjelder både før og etter frokost. Og helst skal hun sove en stund, når hun ligger på fanget/føttene. Det er jo koselig å ha en liten valp på føttene sine slik, og se at hun koser seg og sover godt, men jeg håper Amanda har glemt den vanen til neste vinter…

Jeg er veldig glad i musikk, og har noen artister som jeg har likt i mange år. Nå har Bruce Springsteen kommet med ny cd, og jeg måtte bare laste den ned. Lastet den ned til datamaskinen min, og alt ser ok ut. Så er det noe «galt» med synkroniseringen av pc og mobil, så jeg må overføre en og en sang for å få det til mobilen. (Det finnes helt sikkert andre mer lettvinte måter å gjøre det på)
Vel da jeg hadde overført alle sangene så måtte jeg jo sjekke om det var i orden. Forbauselsen ble stor da jeg oppdaget bildet på sangen

Og neste

Alle sangen av BS nye cd Wrecking Ball, har bilde av Kaos. Nå finnes det sikkert en god forklaring på det, som jeg ikke har funnet enda. Alt annet jeg har av musikk har enten orginalbilde fra cd, eller bare et notetegn. Så jeg lurer på om Kaos har tenkt å opptre når Bruce Springsteen kommer til Norge? Ser ikke for meg at han spiller gitar, men kanskje han kan stå å ule litt i bakgrunn.
Sangene høres forøvrig bra ut 🙂

Har bedt ungene til middag i dag, veldig smart når jeg skal prøve ut noe «nytt», får bare håpe ungene ikke leser dette før middagen 😆
Blir det bra kommer det kanskje en «oppskrift», blir det ikke bra…ja da hører eller ser dere ikke så mye mer til den maten.

 

 

8 kommentarer om “Planer som forsvant, uvaner og musikk

 1. Arkas, BC’en jeg hadde, MÅTTE ligge på fanget og sove etter at han fikk frokost når han var valp. Fikk han ikke ligget på fanget, nektet han å sove 😉 Og jeg ga jo selvsagt etter, måtte bare sørge for å ha røyk, noe å drikke og fjernkontrollen innen rekkevidde. Faktisk synes jeg det var trist den dagen han sluttet med det, men jeg ser utfordringen med å ha en 22 kg hund på fanget i et par timer. Og der blir jo Amanda ennå større 😉

  Liker

  1. Jeg håper Amanda slutter med det før hun blir voksen ja, men er veldig koselig nå 🙂 Jeg synes det er godt å ha en valp som liker kos, vet av erfaring at en del valper ikke er særlig kosete av seg

   Liker

   1. Pelsdotten vi har i hus nå kan vel ikke kalles valp lenger, men han har aldri vært og er heller ikke nå noe kosete. Til en viss grad tolererer han kos, men bare så lenge han vil selv. Kan ikke noe annet enn å sammenligne han med en katt, og det var ikke katt jeg ønsket meg. Men men, man må gjøre det beste ut av det 🙂

    Liker

    1. Første Hamiltonstøveren vi hadde var ikke kosete, han kunne til nød legge hodet sitt på foten til T. Men for en god hund det var, og så rolig og fin.

     Litt pussig at det er så stor forskjell på dyr. «Vi» hadde to kaniner, en hermelin og en løvehode. Hermelinkaninen var veldig kosete til tider, men løvehodekaninen gikk det ikke å klappe eller noe, men du og du for en sjarm han hadde 🙂

     Liker

 2. Åhhh…så koselig Amanda er 🙂 Sheela er ikke noe «fangbarn», så jeg savner det.

  Håper middagen faller i smak da 😉

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..