Tjukkasen og matoppførsel

Brr, så kom vinterkulden igjen, -23 i morges. Var bare -19 da vi sto opp, så forandret seg fort.

Hadde vår første nattlige tur ut i natt, Amanda var såpass urolig at jeg valgte å gå ut med henne. Hun gjorde både det ene og andre, så var lurt å ut….

Hun har forandret matoppførsel også. Fra å være spinnvill når vi henter maten og til hun er ferdig med å spise går det nå rolig for seg, ja roligere ihvertfall…Begynte med at hun måtte sitte før jeg satte ned maten til henne, det var ikke bare bare første par gangene. Hun hoppet opp, pep, og løp rundt seg selv. Nå følger hun nesten pent etter når jeg går med maten, og når vi kommer til matbrettet så setter hun seg, og sitter til jeg får satt ned maten. Må legge til at jeg er veldig rask til å sette ned matkoppen når hun har satt seg 😆 Men vi tar det gradvis her, og ser ut til å fungere bra. Hun spiser litt senere også, og ikke alltid hun spiser opp maten sin 😯

Matbrettet står stort sett tomt når Amanda ikke får mat. Vann er det bare å glemme å ha stående. Prøvde med en stor vannkopp med gummiring rundt, slik med skråkant utover på utsiden. Tenkte den ble vanskeligere å velte. Men gummiringen var spennende…Så da ble det slutt på den koppen også. Nå holder vi vannkoppen til henne, hehe.
Men mat brett kan brukes til så mangt

Var ikke så varmt inne her i morges heller, så fikk fyrt fort opp i ovnene. Amanda synes jo selvsagt at det er kaldt også, så jeg dro sengen hennes bort til ovnen 😛 Så satt (lå) vi der å koste oss litt.
Lørdag skal det bli varmegrader her, det hadde gjort seg. Har en bil jeg skulle støvsugd og ryddet litt, liker ikke helt det pelsinteriøret vi har i den nå….Tror heller ikke den er godkjent som et sted en kan drive kaninoppdrett…

Amanda var så stille og rolig i går, når jeg var hjemme. Såpass rolig at jeg nesten ble litt bekymret. Sov mye gjorde hun også. Men det var bare for å hvile skikkelig ut til T og hun var alene hjemme om kvelden 😉 Hun hadde knapt nok hatt et rolig minutt etter jeg dro. Så ble det ikke kjedelig her…

Nå var jeg plutselig uten nett på datamaskinen min, hadde nett på mobilen, så kunne ikke skylde på annet en maskinen. Hva det var vet jeg ikke, men fikk «ordnet» det etter en stund…

Et lite tjukkas bilde…

Bildet lyver litt, hun er ikke så tykk som det ser ut til der, fatter ikke hvordan hun fikk til å se slik ut. Hun er fin og slank når hun står oppreist, men når hun setter seg å får hun en helt annen fasong…
Er så vanskelig å få tatt skikkelig bilde av henne oppreist…men må nesten prøve å få gjort det nå, for å motbevise tjukkasen her 😆

 

 

6 kommentarer om “Tjukkasen og matoppførsel

 1. Synes matbrettbildet var herlig jeg da 🙂 Og så begynner hun å bli stor! Kan du ikke legge ut sammenligningsbilder, sånn at vi ser forskjellen fra du fikk henne og til nå?

  Liker

 2. Valper er jo ikke tjukke… uansett! De har bare babyfett ❤

  Flinke Amanda som begynner å skjønne hvordan man skal oppføre seg i matfatet! Har en 10-åring jeg, som enda ikke har skjønt det… :p

  Liker

 3. Så flink hun er 🙂
  Sheela blir spinnvill når kattene får blautfòr…hehe. Hun hører at jeg finner frem katte-«tallerknene», så det nytter ikke å lure henne heller. Da SKAL hun også ha, selv om det f.eks er tunfisk. Hun får bare en bitteliten smak da, som går ned på høykant 😉

  Må le av at hun ikke kan ha vann stående 😉 Men matbrettet ser jo MYE finere ut med en boerboel på 🙂

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.