Kontaktlinser, nettbutikker og kickback

Måtte bestille meg nye linser i morges. Siden jeg ofte venter til siste liten med å bestille linser så er jeg ofte avhengig av å få linsene raskt.

Sjelden jeg sjekker noe særlig grundig på prisene og sammen ligner, men oppdaget at ene nettbutikken jeg brukte en del før, plutselig har blitt «dyre». Mine linser koster nå over 400 kr der, for en pk på 90 stk. En rask sjekk viser at de to andre nettbutikkene jeg har brukt en del har samme linsene til 349 kr og 359 kr, denne og denne. Og når frakten på de også er billigere, så velger jeg bort den første nettbutikken. Og nå når jeg skulle sjekke litt mer, bl.a en annen nettbutikk jeg har brukt noe, så ser jeg at de har samme linser til under 300 kr, denne. Det er billig!
Det er ofte kampanjer fra de forskjellige butikker (det skrev jeg vel en annen gang også, tror jeg) Men jeg kjøper sjelden for 6-12 mnd om gangen. Blir oftest for 3 mnd. Og når prisene varierer så mye på kontaktlinser så er det nok ikke så dumt å sjekke litt. Og huske på å se på gebyrer og frakt.
En gang jeg bestilte fra en norsk nettbutikk (trodde jeg) så kom det fra det store utland, og kom på moms og fortollingsgebyr. Det ble jo ikke så billig….Det skal sies at det sto faktisk på nettsiden deres, etter at en hadde lest litt…(det sjekket jeg jo etterpå) Og tror det sto noe om å kontakte de for å ordne det på en eller annen måte, husker ikke. Jeg betalte og så ikke glad ut.
Den siste nettbutikken jeg linket til oppe her er vel heller ikke norsk (?) men jeg har aldri betalt noe «ekstra» for det. Sjekket litt, og her står bl.a fraktkostnad og fraktvilkår. Hos meg har linsene kommet i 3×30 stk, isteden for 1×90 stk, uten at jeg har betalt ekstra for det.

Noe annet som er lurt med linsekjøp (og mye annet) er å bruke kickback, noe jeg glemmer både titt og ofte. Veldig irriterende å ikke huske på det når jeg først bestiler fra en nettbutikk som har det, det fungerer slik at en får penger tilbake. Om en husker på å bruke det, så kan det bli en del penger der. Veldig mange av de «vanlige» nettbutikkene har det, men jeg har fremdeles ikke sett en eneste dyrebutikk som har det! Det hadde vært noe det 😆

Ellos, mpx, nelly, cdon, woman, vimenn, fotoknudsen, euroflorist og mange mange til, tror det var grovt regnet 150 butikker, innen «alle» kategorier. Alle de nettbutikkene jeg bruker til kontaktlinsekjøp har kickback 🙂

6 kommentarer om “Kontaktlinser, nettbutikker og kickback

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..