Amanda møter Duke

Spenningen var stor i morges. Siden Duke ikke kom før etter Amanda hadde lagt seg i går kveld, ble det ikke noe møte i går.

Duke så Amanda med det samme han sto opp, men Amanda så ikke Duke, det tok litt tid før hun oppdaget Duke, og da var det ikke noe å bry seg om. Begge holder passe avstand, Duke litt mer en Amanda. Amanda er litt skeptisk men også veldig nysgjerrig, og har veldig lyst til å snuse på Duke. Duke er veldig skeptisk, og har ikke lyst til å snuse på Amanda, eller la seg snuses på. Men forsvinner Amanda fra Duke sine øyner, så må han etter for å sjekke. Slik har de vært hele dagen. Siden både LB og S er hjemme med Duke, så syntes de at det var dumt jeg også var hjemme i hele dag…De spurte om jeg seriøst hadde tenkt å vente til T kom fra jobb før jeg dro, jeg hadde jo det da 😳 Når jeg kjente den kledelige rødfargen spre seg litt, så tenke jeg at jeg burde kanskje benytte anledningen å dra på jobb, LB og S skal tross alt blir foreldre i mai. Jeg er helt sikker på at de klarer foreldre rollen 100%, men å passe min valp…. 😳

Jeg er kanskje litt påpasselig…men jeg vet jo ikke hvordan Duke og Amanda vil være når jeg ikke er der, liksom…Det som er et lite paradoks var at jeg aldri var slik med ungene når de var små. Men tror det var pga at jeg var yngre da…alt blir jo så mye mer skummelt når en blir gammel eldre.

Ang temperatur, i morges (tidlig) var det -29, nå i kveld er det -10. Men det blåser! Skal godt gjøres å gjøre meg tilfreds med været…Men hadde vært morsomt å hatt Amanda ute mer en maks 1 minutt, og tatt bilde av henne ute.

Jeg synes Duke har vokst mye siden sist, vet ikke om det er reelt eller bare fordi Amanda er så liten…Men Duke er fantastisk flott, vinterpelsen til sibirkatt er «ekstrem».

Kattedoen ble ikke noe problem, Amanda har snust på den et par ganger, og satt den i kategori uinteressant. Kattematen er ikke uinteressant, men den er satt i et hjørne, mellom sofa og vegg, og stengt med en balje. Duke kommer seg dit med å gå via sofa 🙂

Så kan vel konkludere med at hittil har katt møter hund vært bra, så får tiden vise hvordan det utvikler seg 🙂

6 kommentarer om “Amanda møter Duke

  1. Høres ut som et godt første møte 🙂 Nå kjenner ikke jeg mye til katter, men jeg tror det absolutt er en fordel at Duke har møtt hunder før, og selvsagt også at Amanda ikke har funnet ut at hun skal jage Duke 🙂

    Liker

  2. Høres positivt ut at Duke er nysgjerrig. Kan vel hende at det blir litt kakking etterhvert også, det gjorde (og gjør fortsatt) våre to katter til Sheela. Mellom Molly og Sheela har det blitt en slags «lek» virker det som, mens Gilbert skjønner hun at hun skal holde mere avstand til (selv om de snuser på hverandre).
    Utrolig hvordan dyrene finner ut hvordan de skal forholde seg til hverandre.
    Blir spennende å følge med videre ja 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..