Facebook, spill og annet tull

Ser at flere er lei av spill og spilleforespørsler på facebook. Ikke det minste rart, jeg er drittlei alle slike forespørsler og annet tull selv. Men alle disse spillforespørslene og mye annet går det helt fint å få slutt på. Det er ikke engang vanskelig. Når man får en spillforespørsel så trykker man bare på ^ eller x oppi høyre hjørne på forespørselen, og så får en noen valg om man vil skjule, blokkere eller annet… Og vips, så kommer det ikke mer forespørsler fra den applikasjonen.

Noe annet er det med alle de som knapt nok klarer å skrive en statusoppdatering selv, bare kopierer alt mulig annet, og avslutter med kopier dette om du er enig/glad i meg/vil hjelpe osv. Jeg har løsningen på det også 😛 Bare å skjule personen(e) en periode til irritasjonen går over, eller slett «vennen». Jeg synes det er litt forskjell på om det er en unge som skriver mye slik, i forhold til en voksen person. Men, det er nå meg da…Kan garantere at jeg helt sikkert irriterer mange på facebook jeg også, på min måte 😆 Men mye av det en irriterer seg over, kan en faktisk gjøre noe med.

Dessuten har jeg en fortid på mange av disse spillene på facebook selv også, hehe….
Går en på applikasjoner på facebook så ser en også hvem som bruker hva, noe mange av de som klager ikke er klar over, at deres navn står der, fordi de engang har spilt selv, blæ!

 

 

4 kommentarer om “Facebook, spill og annet tull

  1. Hehe, jeg vil ikke si at jeg direkte irriterer meg over kopierte tåpleige statuser, men jeg tenker «Næh så teit» :p

    Jeg må ha gjort noe smart med de spillforespørslene, for de ser jeg aldri med mindre jeg går inn på no greier… Vet ikke en gang hva :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s