Og slik går nå dagene

Chakira og T møtte meg på jobb  i dag, så da fikk jeg følge hjem, veldig koselig 🙂

Vi har ikke kommet oss helt etter helgen enda, så Chakira ligger godt om natten…Hun ligger ikke i sengen hele natten, en eller annen gang i løpet av natten så rusler hun ned og legger seg på madrassen sin, eller i buret sitt. Blir vel fullt, selv for henne 😀

Har vært veldig rolig med gåturer etter jul, forsåvidt i jula også. Er noe med at været ikke alltid er så bra og folkene ikke gidder. Men Chakira får være ute å «leke», om en kan si hun leker. Hender hun er med T ute når han brøyter osv (ikke med fresen). Men etter en stund går hun lei og setter seg på trappen og venter. En ting hun liker, er å finne mat, Tror Chakira liker alt som har med mat å gjøre. Jeg kaster godbiter eller vanlig tørrfôr bortover snøen, og Chakira leter. Hun begynner å bli veldig flink, først på ga hun fort opp, og ventet på neste. Nå kan hun lete lenge etter første biten, om hun ikke finner den med det samme.

Januar er egentlig en dum måned, jeg er så giddesløs på alle mulige måter for tiden. Kan ikke si at det er mangel på noe å gjøre, for hjelpes så mye jeg har å gjøre, bare jeg vil. Må snart ta meg selv i nakken og få gjort litt.

Men, jeg kan nå å ta bilder av Chakira uten røde, eller andre rare farger på øynene 😆 Bare jeg husker på det.

 

6 kommentarer om “Og slik går nå dagene

 1. Det er ikke bare du som er giddaløs om dagen, det er jeg også. Nå tror ikke jeg at jeg er giddaløs fordi det er januar, men jeg er ihvertfall giddaløs. Og samtidig rastløs. Umulig kombinasjon…

  Liker

 2. Jeg synes det kan bli «trangt» i senga om kattene eller Sheela ligger der, så jeg kan tenke meg hvordan det er med Chakira…hihi 😉 Men kost med selskap noen ganger 🙂

  Tror ikke det er så mange som er begeistret for januar.

  Nydelig bilde av vofsen 🙂 Øynene ser så snille og gode ut. Og søtt med rynkingen (som alltid).

  Liker

  1. Chakira har lært etterhvert ser det ut til, men hun er jo «sulten» hele tiden. Ser ikke for meg at det hadde fungert så mye med Kaos, han kan sitte å se på at Chakira spiser uten å bry seg.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..