Twitter

Så er vi på twitter også 🙂 Vil si vi har vært der en stund, men har valgt å glemme det. I går når jeg først var å forandret på diverse, fant jeg ut at jeg måtte sjekke twitter igjen. Så da får jeg se hvordan det går. Ser ikke for meg at det blir brukt så mye, men man vet aldri. Å skrive blogg var nokså utenkelig for 1 år siden også….

 

Så er det å lære seg å bruke twitter da…også her på bloggen. Fikk det ikke helt til som jeg hadde tenkt på bloggen, men ble greit nok, enda…

About the Author

Posted by

Kategorier:

Ukategorisert

6 kommentarer

Det tar tid før Twitter blir interessant. Følg minst 50 mennesker, slik at det skjer noe i feed’en din, det er det viktigste tipset jeg har. Tips nummer to er å snakke med mennesker 🙂 Noen dager føler jeg meg kjempeensom på Twitter, andre dager føler jeg det som om jeg er i verdens morsomste selskap 🙂

Lik

Husker ikke når jeg registrerte meg der, men har bare gått i glemmeboka. Fant ut jeg skulle se nærmere på det igjen i går kveld, så da får jeg se fremover. Blir vel enten eller…oppdateringer hvert 20 min eller en gang i uken 😆

Lik

Så «fjern» som jeg er; må man ha konto for å følge med på twitter?
Prøvde å gå inn på twitter’n din, men jeg måtte logge meg inn.
Vet ikke om dette er noe for meg jeg…haha.

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: