Timeline, tidslinje, Facebook og litt juledill

Endelig fikk jeg til den nye tidslinjen på Facebook, eller Timeline som den også heter…For lettvinthetens skyld så kopierer jeg hva jeg skrev på Fb i dag (lat…)

«Yeah, den nye tidslinjen!

Og rundt omkring står det side opp og ned om hvor fælt det er. Nå er det vel ikke så mange som MÅ være på Fb, det er jo ikke noen tvang…Ikke koster det noe, det er gratis…Det går også an å avslutte hele Fb profilen sin…

At det blir publisert stort sett alt en har skrevet på Fb ser jeg ikke på som så veldig galt, jeg har ikke skrevet noe jeg angrer på, eller skulle ha hatt uskrevet. Det jeg har skrevet står jeg for uansett. Nettvett er en fin ting, for gammel og for ung!»

Kunne skrevet mye mer, men har fått med det mest viktige der 😛

 

Vant på lotteriet på jobb i dag, en nisse. Ikke hvilken som helst nisse heller, den har en veldig fin nytteverdi, den gjemmer tennbriketter. Tar den i skjegget og lukker opp 😆

 

Og når jeg først er i kopihumør…Her er en annen status (min den også) fra Fb

«Når jeg bytter om på noen «lister» med må, skal, bør, gi f.., vil og har gjort til jul, så ser jeg at dette blir bra :p Gleder meg til siste dagene før jul, og til selveste Jul 😉 »

Jeg gleder meg til siste innspurt, synes det er veldig koselig å ordne til jul.

 

6 kommentarer om “Timeline, tidslinje, Facebook og litt juledill

 1. For en genial nisse 🙂 Morsomt å vinne 🙂

  Var inne på en sånn tidslinje på en facebookprofil for en liten stund siden, og skjønte ingenting, før jeg leste på en eller annen nettnyhet før jeg kom inn hit at alt skulle bli sånn etterhvert. Følger for lite med merker jeg…haha :p

  Liker

  1. Ja den er smart, og jeg som «aldri» vinner 🙂

   Jeg har visst om den Fb greien siden sept, og en (hm, ble to) av ungene fikk den nye tidslinjen, så fant jeg ut at det var like greit å hoppe i det med det samme.

   Men jeg mente jeg leste et sted at en kan beholde den gamle profilen med å gjøre «slik og slik», om jeg ikke har drømt…

   Liker

 2. Kan man å avslutte hele Fb profilen sin?? Hva??

  Neida. Er jo enig med deg. Men jeg må innrømme at jeg er en av dem som synes det er både irriterende og vanskelig med for store forandringer. Men jeg klager ikke over det til andre… Bare til meg selv. Jeg blir jo vant til det etterhvert. 🙂

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..