Raudvin, bjørn, ulv, hund, og stuevask

Overskriften dekker vel det meste av hva jeg skal skrive om nå…

Begynner med hund, hvem ellers en Chakira 🙂 I forgårs lå hun jo hele natten alene i gangen, ikke helt etter hennes plan tror jeg. I går kveld klistret hun seg til meg så fort jeg gikk inn på soverommet. Hun skulle bli med ja, men ble jo med fram igjen til hver gang også. Hun hadde nesten panikk for å ikke få bli med inn i soverommet om kvelden. Da T gikk å la seg, ble Chakira med. Og jeg så ikke mer til henne før jeg gikk å la meg, og da var det skikkelig «godlåtpusting» på henne. Hun lå rett ut å slappet så godt av på madrassen sin. Samvittigheten min ble jo ikke bedre av det 🙂 I morges når jeg sto opp lå hun igjen på soverommet. Etter litt hørte jeg henne stå opp, og hun sto ved grinden inn til gangen. Jeg snakket til henne,men hun snudde, og gikk å la seg innerst i buret sitt på soverommet. Tror ikke vi skal prøve å la henne ligge alene i gangen mer…

Da jeg kom hjem fra jobb i ettermiddag var det på med refleks og ut å gå en rask tur. Det er jo mørkt når jeg kommer hjem, nesten ihvertfall…og med bjørn og ulv luskende rundt omkring frister det ikke så mye å opp i skogen…Fjuken  Så da blir det å gå etter veien.

Så var det vin…Fjuken  Ærlig talt, raudvin!?! Hvem er det som sier raudvin? Samme kan det være, bare jeg får kvitvin min

Er snart att bare stuevask, vil si halve stuevasken. Tok første halvdel for noen uker siden. Går ikke alltid så fort her. Men er greit å få att siste del også. Og da gjenstår bare resten av huset…Er vel nå den andre kvinnen kunne gjort litt nytte for seg.

Nå er jeg ikke så veldig nøye på å få vasket hele huset til jul…   Men synes det er litt greit med litt mindre støv…spesielt siden jeg reagerer litt mye på støv…Jeg har alltid lange «lister» over hva jeg skal gjøre til jul. Når det blir jul er «listen» ca halvfull av ting som ikke er gjort 😉 Det som er igjen da, blir tatt etter jul, helst før neste jul.

 

 

2 kommentarer om “Raudvin, bjørn, ulv, hund, og stuevask

 1. Hehe…måtte le av Chakira som ABSOLUTT skulle være med på soverommet. Søtt 🙂

  Julevasken er ikke så nøye her i huset :/
  Skjønner egentlig ikke hvorfor «alle» skal stresse med rundvask før jul. Selvfølgelig er det koselig, men akk så kjedelig 😦 Tar litt ekstra selvfølgelig jeg også da, men rundvasken tas ved andre tider.

  Liker

  1. Nå er stuevasken ferdig, hurra 🙂 ‘
   Er vel noe som henger i fra «gamle dager» da de fleste var «skikkelige husmødre». Merker jo selv at tiden blir knapp til slike gjøremål, og det er litt så som så. Men samtidig reagerer jeg såpass på støv at jeg må ta litt her og der. Blir aldri ferdig før jul 😉

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..