Ny seng

Chakira likte den nye sengen sin, hun likte den veldig godt. Så godt at hun har ligget helt alene hele natten.

Den nye sengen ble liggende i gangen da vi la oss, siden hun har nok madrasser og lignende å ligge på der. Hun ble med på soverommet, men gikk så å la seg i gangen, i den nye sengen. Grindene i gangen er slik at hun kommer seg inn i gangen fra soverom, stue og kjøkken om hun vil, men ikke motsatt. Så når hun gikk å la seg i gangen i går kveld (noe som aldri har skjedd før) fikk hun bare ligge. Hun lå rolig også, lenge…

Jeg våknet så vidt ved tretiden i natt, da skulle Chakira inn på soverommet, sto å dyttet i grinden. Men jeg var jo så trøtt, så bare registrerte at hun prøvde, og så la hun seg i sengen sin igjen, og jeg sov videre. Huff, har jo den samvittigheten i dag da. Hun har alltid ligget på soverommet vårt, uansett om hun kan gå fra eller ikke. Så vi får se hva vi gjør. Hun liker ihvertfall sengen 🙂

Her er den:

Stor nok? Å nei, jeg er jo utenfor ser du

Den bør være stor nok, er den største tror jeg. Bia seng/madrass eller hva det heter. Kunne sikkert greid seg med en litt mindre, men godt å ha litt plass.

6 kommentarer om “Ny seng

 1. Det ble Biabed ja 😉 På bildene her ser det faktisk ut som om Chakira er like stor (eller liten) som Nairo, for han har like god plass i sin Biabed 🙂
  Nå ser jeg jo forresten hvor mye Chakira røyter. Er du sikker på at det bare er fôret sin skyld?

  Liker

  1. Vet ikke hvorfor Chakira røyter så mye, er igrunn ikke så mye nå…men ser hvilken retning det tar. Så blir tilbake til Maxi fra RC. Etter 3 uker med det forrige gang, så var det mye mindre røyting. Så håper det virker denne gangen også.
   Ser ikke ut som hun har andre «plager», klør ikke eller noe.

   Liker

   1. Kan jo være noe hormonelt? Særlig dersom hun er plaget med innbildt drektighet. Da har hun jo ikke hormonsvingninger bare rundt løpetid, men også to mndr etter løpetid. Det blir mange uker/måneder i året med hormonsvingninger…

    Ellers var sengen kjempefin! Den ser virkelig behagelig ut. Det ser ut til at Chakira også synes det 😀

    Liker

    1. Er det noen måte å finne ut om røyting er hormonelt?

     Snakket med veterinæren om røyting i sommer, og fikk da tips om å prøve ølgjær, eller viacutan. Vi brukte viacutan i 8 uker,og ikke antydning til bedring. Fikk ikke tak i rette typen ølgjær, så vi begynte med Royal Canin Maxi, og etter 3 uker var røytingen drastisk forandret.

     Vi skal til helsesjekk og vaksinasjon igjen nå i nov. Så kan jo spørre igjen. Vet jo at hunder røyter, men Chakira har vært ekstrem hele tiden hun har vært her.

     Liker

 2. Kjedelig at det skal være så ekstremt med røyting 😦 Håper dyrlegen har noen tips til deg.
  Flott seng hun har fått seg 🙂
  Foreløpig ligger Sheela i katteburet når hun sover…hehe. Hun gnager jo på alt ennå 😦

  Liker

  1. Håper ikke Chakira gnager på sengen sin…Nå er hun voksen, så håper hun er ferdig med slik uansett. Noen hunder er jo ekstreme i hva de ødelegger. Greit med Sheela, hun trenger ikke så stor plass 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..