Hunder, gaupe, og pakker

I helgen hadde vi tenkt oss på en liten dagstur, men det ble det plutselig ikke noe av. Dårlig vær satte en stopp for det. Men vi fikk en tur med kjettingtrekk i går.
Nå tror jeg vi er på ca den vekten som passer for Skye til den treningen jeg tenker på. Jeg synes i hvertfall den er tung nok å bære på 😁

Tenkte å få tatt video fra foran Skye, det gikk jo bra 😯 Tenkte ikke over at det kanskje ble litt mer fristende å sette opp farten da 😂


Jeg kjøpte ny kjetting når vi var på Biltema Lillehammer sist, noe som ble feil. Trodde det som sto på posen var riktig, og posen var ikke åpen heller. Viste seg å være ca 1,2 kg for lite. Veldig irriterende når det ikke bare er å få byttet den nokså fort heller. 40 mil tur/retur er liksom ikke bare bare for å bytte en kjetting. Syntes ikke kundeservicen hos Biltema var så mye å skryte av når jeg sende de mld om hva som hadde skjedd heller 🙄

Brudeparet dro på bryllupsreise ❤️ Så da lånte vi Vesla i nesten 14. dager. Tror Skye syntes det var fint å ha besøk av lillesøster, men tror også hun syntes det var fint å bli «enebarn» igjen.

Litt interessant å se hvordan Skye er med forskjellige hunder.
Når Vesla er her er det full fart nesten hele tiden. Ikke bare bare å få de til å høre etter heller, skorter nok «litt» på oppdragelsen hos både den ene og andre 😆
Skye har i løpet av vinteren fått mye bedre hørsel, det er så merkbart at det nesten er merkelig. Men det forsvinner bittelitt når Vesla er i nærheten, tror Vesla har dårlig innflytelse altså 😜 At Skye ligger å slår på Vesla når Vesla ligger rolig er selvsagt ikke Skye sin feil. Heller ikke at Skye liker å dytte borti Vesla, når hun ligger rolig..
Neida, den ene er ikke bedre enn den andre, og jeg synes det er veldig bra at Skye endrer seg litt med hvem hun er sammen med, og at hun liker å leke med andre hunder. Nå er det ikke mange andre hunder hun får være mye sammen med, synes det er nok med noen få, som hun kjenner.
Med Nanook er det stort sett bare litt sniffing og snusing når han kommer, og så er det ikke noe mer. Ikke noe lek verken ute eller inne, selv om Skye har hatt tendenser til å prøve å få han med på løping ute. Hun er veldig glad i å løpe 😄 Men når han er her så er begge to voksne, og da er det rolig. Når Vesla er her er begge to valper.. og da er det rolig i perioder 🤣 Er veldig glad vi har hage som hundene bare kan løpe ut i.
Ja, og så prøver vi selvsagt å holde alt av lek utendørs, så det skal være rolig inne..

Tok opp igjen den andre hundesengen, men i 90 % av tiden så lå de i samme seng (ligger bilder på Insta)
Ble mange fine turer med hundene sammen disse dagene, passet på å få noen få turer alene også, så de ikke alltid gikk sammen.

Fikk en liten støkk når jeg leste en statusoppdatering på fb den perioden også. En hund som sannsynligvis hadde blitt tatt av gaupe like i nærheten her, hodet på hunden var nesten helt avrevet. Jeg grøsser bare med tanken, tenk å finne igjen hunden sin slik.
Jeg vet det er gauper her, vi har hatt den på eiendommen vår to ganger (som vi vet om), til og med i garasjen. Men det er lenge siden. Og selv om Skye neppe er en slik hund som gaupa går etter, så passer vi nok litt ekstra på nå for tiden.

Blir fort mye å skrive om når jeg skriver så «sjelden», blir mer posting andre steder merker jeg. Men har ett innlegg jeg skal skrive med det første. Har skrevet to innlegg om det før, «hundepakker» eller overraskelsespakker.


4 kommentarer om “Hunder, gaupe, og pakker

    1. Ja, men ikke nå, er noen år siden. Var nysnø, og ikke tvil om hva det var.
      Tror det er mer «slik» enn hva vi ser. En gang det var observert ulv i bygda, så gikk den rundt hagen til svigermor, det er ikke akkurat i skogen.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..