Litt siden sist

Vi har hatt forskjellig vær siden sist, bl.a en liten kuldeperiode. Jeg blir litt lei når det er kaldt over lenger tid, alt blir så «trådt». Jeg brukte buss til jobb noen dager, går ikke når det er minus 27 og kaldere. Her stoppet det på minus 29 til slutt.
Godt å ha hund som kan være litt rolig også, selv om vi må finne på litt ymse for å ha det greit alle sammen. Ikke så mye som skal til hele tiden for at det blir rolig noen timer igjen.

Helgen som var så lånte vi Vesla, ikke fare for at det skulle bli for rolig da 😄 Var heldigvis slik vær at vi kunne gå tur med de, og de fikk være ute å herje i hagen flere ganger om dagen.

Vi «måtte» ha et cache funn før 8. januar for å få en suvenir. I steden for å ta en enkel i nærheten, så kjørte vi til Billingen, og gikk lab runden ved diktarstien. Mye mer «jobb», men også mye mer morsomt.
Begynte å bli litt mørkt så vi tok med hodelykter, men kom oss ned igjen før det ble helt mørkt

Jeg er ikke så glad i januar og februar, men i fjor gikk det rimelig fort unna. Nå er vi snart halvveis i januar, og i februar skjer det et par spennende ting, eldste sønnen skal gifte seg 😊Blir koselig med bryllup.
Og da er det snart mars, her går det unna 😄

4 kommentarer om “Litt siden sist

 1. Åh, så koselig med bryllup! ❤️ Vi skal i dåp snart, hvilket minner meg på at jeg må sy litt på veska til festdrakten min, da den er i ferd med å løsne fra låsen/festet.

  Liker

  1. Ja veldig koselig, dåp er det samme, familiesammenkomster ❤️
   Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å få ordnet på bunaden, men kom aldri så langt, så kjøpte meg ny kjole 😄
   Må få ordnet bunaden en eller annen gang, kommer aldri inn i den slik den er nå har jeg funnet ut 😆

   Liker

   1. Har bunaden krympet? Det har nok festdrakten min også, men jeg har heldigvis hatt litt å gå på hele veien. Men hektene på beltet hadde nok hatt godt av at jeg gikk ned et par kilo 😜

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..