Starten på en fugl

Vi dro nedover dalen torsdagskveld, og fikk litt regn på kvelden.

Skye bak lås og slå 😄 Så fort vi har en pause er hun løs i bilen hos oss, men under kjøring og om natta så er det bur når vi er i bobilen. Vi har litt for liten seng til å ha en såpass «stor» hund i sengen med oss.


Fredag tok vi med Skye på en bytur på Lillehammer igjen, trafikkerte gater, gågata og togstasjon. Pussig nok så var det en cache alle stedene 😲😂 En av de gikk jeg forbi, og hørte Tore si «her er den». Noen ganger er det så godt å høre de ordne når man leter etter en cache, men en sjelden gang er det irriterende. Denne gangen var det irriterende! Vi hadde akkurat kommet der, og jeg hadde akkurat gått forbi der Tore fant den. Men bedre det enn å ikke finne den, om man skal være positiv 😆
Det regnet nokså mye når vi gikk opp til der vi hadde parkert, så var godt å komme inn i bilen igjen.
Da var det å innom en butikk etter noen grønnsaker til middagen, og der fant jeg julebrusen til Solo. Den var veldig god. Så sant den ikke blir utsolgt, og umulig å få tak i så blir det nok noen bokser til jul.

Så kjørte vi til en serie med cacher vi har løst for lenge siden, vil si er nok Tore som har løst de aller fleste. Det er en geoart som heter ØRN
Vi tok noen av cachene til den om fredag, og fant en egnet plass for å overnatte med bobilen. Det regnet forøvrig.. men ikke verre enn at det gikk greit.

Når man bærer med seg en stige langt til skogs

Noen ganger gikk det over stokk og stein


Lørdagen så startet vi på en rekke som vi var usikre på om vi kom til å klare alle, men det gjorde vi 😀 Så begynte vi på en annen rekke, da ble det litt mer regn. Å cache mellom grantrær i regnvær kan være litt så som så 😄 Men til slutt kan man ikke bli mer enn klissvåt, så da gjør det ikke så mye. Når vi går slik så går stort sett en av oss med Skye, og den andre logger. Heldigvis har Skye pels som tørker fort.
Når vi hadde pause og skulle spise litt så regnet det fortsatt. Vi hadde fått på oss tørre klær, så litt på værutsiktene, og fant ut at det var like greit å dra hjem igjen.
Det var meldt regn i området før vi dro, men ikke så mye og lenge som det ble. Vi trodde vi kanskje kom til å komme i mål med Ørn om helgen når vi begynte, men forhåpentligvis henger de andre på plass til vi er der neste gang. Var en annen cache vi hadde tenkt å ta der også, om kvelden.. Er en refleksløype i området, og de er vanligvis veldig morsomme å gå. Men fredagskvelden høljet det ned, og lørdagskvelden kom vi hjem igjen. Så den ligger vel der neste gang den også.

I dag tok jeg med Skye på en sykkeltur oppi skogen her. Det ble en veldig fin tur, mesteparten av den.. Vi gikk oppi «krysset», og der pleier vi skifte til trekkselen når hun bruker den. Festet linen fra sykkelen på henne, og så dro vi innover en skogsvei. Farten var egentlig veldig fin i dag, måtte bremse noe til å begynne med, og i unnabakkene. Ellers var jeg å sparket litt nå og da.
Vi kom til veis ende, snudde og dro tilbake. Kom tilbake til krysset, da var det å bytte sele, og koble på turbåndet. Synes det er greit å starte og slutte turen med vanlig «snusetur»
Vi gikk nedover og hjem. Tok av Skye selen, og trillet sykkelen i garasjen. Skulle ta selen ut av vesken på sykkelen, men der var det tomt! Jeg hadde ikke lukket vesken, og selen hadde falt ut. Helt merkelig at jeg ikke merket det. Men da var det å ha på Skye turselen, og traske i vei oppover igjen. Vi kom oss godt oppi der før jeg så en av naboene komme nedover, med en sele i hånden😀 Phu, både for at jeg ikke måtte helt opp, og for at den ikke var borte.

9 kommentarer om “Starten på en fugl

 1. Skikkelig trøttsomt å få sånt drittvær på en planlagt cachehelg! ☹ Men dere fikk jo med dere en del, og jeg ser at dere har «gått sammen» to østfoldinger på Ørn-turen 😊 Jeg tittet på den oppgaven du linker til og skjønte ingenting, så den geoarten skal få ligge for min del…
  Så bra at dere fant igjen selen! Sånt er surt å miste!

  Liker

  1. Jøss, det visste jeg ikke. Så ikke noen andre, så på loggene nå, og så der at de har vært litt mer ivrige enn oss. Vi hadde tenkt å bruke resten av lørdagen og søndagen på å fullføre vi, og vi startet fredagen 😄 Vi har igjen såpass mange at det er greit å ta turen dit igjen.
   Det er ikke mange av oppgavene jeg løste tror det var to-tre 😂

   Liker

   1. Hvis du ser på funn-antallet til de to østfoldingene, så skjønner du at de er ivrige 😉 Og de er ikke et par på noen måte, bare venner som cacher sammen av og til.
    Er bedre å ha igjen så mange at det er verdt å ta turen tilbake, enn å sitte igjen med noen få, for da gidder man gjerne ikke.
    Lurer på om jeg må få Eileif interessert i å løse mysteryer, for jeg duger ikke på det området 🤣

    Liker

    1. De har litt flere funn enn oss ja 😄
     Ja var det Tore sa også, når jeg lurte på om vi skulle fortsette litt til om lørdagen før vi dro hjem.
     Jeg løser ikke så mange mystery, men synes puslespill er morsomt. Kobler av når jeg legge de, men bruker laang tid.
     Så kan jeg løse en og annen ellers også, både de enkle og de litt vanskeligere, men da må det være slik at jeg ser løsningen, eller hvordan man kan finne løsningen veldig fort. Da er det morsomt 😲
     Tore har blitt flink til å løse en del, tror det har noe med at han ikke gir seg, i motsetning til noen andre 😆
     Men noen ganger når Tore skal forklare hvordan han løste noen av cachene så «faller jeg av» nesten med det samme. Er så mye innviklet, og det gidder jeg ikke

     Liker

      1. Jeg har klart både D¤ og D5, som ikke er puslespill! Helt fantastisk følelse, men det har ikke skjedd mange ganger 😂
       Og, i sommer har jeg vel sendt inn 3 eller 4 🤔 earth også, så er håp 😂

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..