Fjelltur og bytur

Her er fremdeles høst, og til helgen skal vi heldigvis stille klokken igjen!
Har vært nesten 10 minusgrader, heldigvis varte det ikke mange dager med «kaldvær». Men jeg foretrekker nå det framfor vind og regn, spesielt når jeg skal på jobb. Har egentlig vært mye bra vær siste tiden også, så håper det fortsetter.

Dro på fjelltur tidlig en morgen, og fikk med soloppgangen på fjellet 🥰

Ble et spesielt lys på Skye den morgenen

Vi gikk rundt tjønna her, det var ikke så langt som det forbausende nok ser ut til å være når jeg ser på bildet.

.

Vi har vært på bytur, Skye gikk som om hun eide hele byen.. Brydde seg fint lite om folk og framkomstmidler når vi gikk gågata. Lite om hunder også, om de ikke kommer for nær, men selv ikke da bryr hun seg noe særlig.
Noen ganger får hun veeldig lang hals, strekker seg mye for å lukte på bestemte personer. Jeg vet ikke hva som gjør det, men plutselig så ser man at hun «fanger opp en lukt» , og både strekker seg og snur seg etter personen. Og så skal hun fremdeles inn i butikker/hus om det faller seg slik at man kan gå inn.
Vi tok noen bilder her og der , og Skye fikk skryt for at hun var så fin 🥰 Generelt er det veldig mange som vi møter som synes hun er så pen å se på i ansiktet, og så kommer spørsmålet etterpå om hvilken rase det er. Har inntrykk av at det ikke er så mange som kjenner til rasen, kanskje ikke så rart siden den er såpass spesiell.4 kommentarer om “Fjelltur og bytur

 1. Jeg gjentar meg vel hver eneste høst, men fytterakkern så kaldt dere har hatt det! Vi har fremdeles kun hatt frost en eneste natt.
  Så deilig å ha en hund som bryr seg så lite! Må være helt nydelig å kunne gå en tur i folkerike områder, og ikke være stressa selv. Sånt er ikke jeg vant med 😉

  Liker

  1. Hehe, ja men er slik det er, jeg synes det har gått veldig greit. Og jeg har syklet på jobb i -8 i høst! Det gidder jeg sjelden gjøre, men ble bare slik, og var jo varmegrader når jeg dro hjem igjen.
   Ja, hun bryr seg lite, men det med å gå på slike steder har vi trent en del på. Det «verste» med det nå er at hun er litt for nysgjerrig, men det er til å leve med, stort sett… Vi møtte noen vi kjente i gågata, og gikk selvsagt bort. Skye bryr seg ikke, om hun får være i fred, men så var det dette med nysgjerrigheten da, og hun sto med hele snuten i handleposen til personen vi møtte.
   Hun er fremdeles der at hun sjelden liker at folk tar på henne uten at hun kjenner de godt. Men siden hun bare trekker seg unna eller går fra, så er det nesten så jeg synes det er helt greit. Det var ikke alltid så enkelt å gå med ei som mente at alle hun møtte var ute for å snakke med henne heller 🤣
   Vet veldig godt hva du mener med å ikke stresse selv, men noen hunder har det best med å ikke utsette seg for mye ❤️

   Liker

   1. Hovedsaken er at hun ikke er redd. At man ikke kan kose med henne, får man jo bare respektere, selv om det av og til kan være vanskelig for sånne som meg, som gjerne vil hilse på alle 😂 Så ja, jeg skjønner hva du mener med en hund som vil hilse på alle også 🤣

    Liker

    1. Nei hun er ikke redd eller noe slik, bare helt uinteressert. Møter vi folk og blir stående å snakke litt, så setter hun seg som oftest og bare sitter der, eller snuser litt rundt.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..