Tur

Vi har vært på cachetur med bobil og hunder. Dro over Strynefjellet til Vestlandet og videre til Møre og Romsdal.

Først når vi begynte å snakke om det, så var det snakk om dagstur, så endret vi det til tur fra lørdag til søndag. Litt før helgen så fant vi ut at det var kanskje greit med tur fra fredag til lørdag isteden, så fikk vi litt av helgen hjemme også, i det fine været som var meldt.
Vi ordnet bobilen, som ikke har vært brukt på lenge, og skulle dra etter jeg var ferdig på jobb fredag. Fredagsmorgen startet med en dårlig Jen, så da avlyste vi turen. Litt «dumt» siden vi hadde ordnet alt, men slik skjer.
Utpå dagen fikk jeg bilde og mld fra Tore. Jen hadde blitt bedre, og var klar for tur. Siden vi ikke skulle så langt så fant vi ut at da drar vi, og ser an hvordan Jen er utover helgen.

Tore hentet meg på jobb, og så dro vi. Var kommet tre nye cacher utenfor Stryn tidligere i uken. Jeg tenkte de var logget før vi kom der, men det var de ikke. Så vi startet med tre FTF.
Vi hadde ikke pakket eller handlet noe mat til turen, så stoppet ved en stor extra butikk. Ble «litt» handling, og når jeg kom ut igjen med stappfulle handlenett så kunne jeg ikke se bilen vår. Jeg husket ikke hvor vi hadde parkert. Greit at vi ikke har så stor bobil lenger, men en bybobil synes jo litt den også. Det ende med at jeg måtte ringe Tore 🙄🤣 Han sa at jeg måtte bare gå rundt et hjørne.. Og når jeg gjorde det så sto bilen der gitt, hvem skulle trodd det, ikke jeg 😄
Vi fant vel en eller to cacher til, og så var det klart for kvelden. Var veldig heldig med å finne en plass som var midt i blinken for oss. Stor parkeringsplass, en cache, og mange fine turmuligheter rundt oss.

Begynte å bli mørkt, så ble litt uskarpt bilde

Som den eldste så har man noen privilegier, som å få sove i sengen vår om natten 🥰

Dagen etter var det frokost til Jen og Skye, og så fikk de en liten tur i området før vi dro.
Vi plukket med oss en cache eller to, og så skulle vi «over» til et annet område. Når vi var nesten framme, så ble vi møtt av en stor snøhaug, og et skilt

Den kom mildt sagt overraskende på oss 😂 Men da var det bare å snu da, og kjøre tilbake.
Vi dro utover mot Kvitneset fort, der var det tre lab cacher, en virtual, og et par bonuscacher til lab cachene. Det gikk med en del tid der ute, å gå omkring når man sjonglerer mellom tre forskjellige lab cacher var til tider litt interessant.. Men vi kom i mål med alle.
Det ble tatt ett eneste bilde ute der, og det var ikke så treffende det heller. Vi hadde nok med alt det andre. Men det var et veldig spennende og interessant område, anbefales.

Og så kom jeg over ett bilde til fra fortet som jeg glemte bort, siden vi fant en virtual cache ute der så måtte det til en selfie til loggen..

Så ble det litt mer caching, og så fant vi ut at vi kunne like gjerne bli til søndag. Dro innom biltema, jysk, mega, og polet, så var vi klar for en natt til 😁
Fant oss et nytt sted å være om kvelden, med passende posisjon til neste dag.

Hadde heldigvis husket på hodelykt før vi dro.

I morges var ikke Jen helt i form, så vi ventet ikke så lenge før vi dro hjemover igjen. Hjemturen gikk greit, vi stoppet litt før Stryn for å lufte de før vi dro over fjellet igjen.

Det var så morsomt å ut på skikkelig cachetur og bobiltur igjen. Vi fikk gjort om et par gamle dnf, og det føltes veldig bra. Har ikke logget enda, men det kommer om litt..

4 kommentarer om “Tur

 1. Det ser så herlig ut! På en måte er jeg litt misunnelig på bobil-livet, på den andre side er det ikke noe jeg kunne tenke meg. Kanskje det endrer seg med tiden, og vi ender opp som bobilturister når vi blir pensjonister?

  Liker

  1. Det er virkelig herlig! Nå var det egentlig pga turene til Lofoten vi tenkte på bobil første gangen. Men med tanke på geocaching, hundene og mye annet, det er så utrolig bra.
   Trodde ikke vi skulle like det så godt som vi gjorde, og det syntes på første bobilen vår også. Vi kunne bare selge den uten å tape så mye om vi ikke likte det. Og så ballet det på seg 😂
   Man vet aldri, skal se dere farter landet rundt i bobil som pensjonister 😁 Da har man jo «litt» bedre tid også.

   Liker

   1. Jeg vet Eileif har lyst på bobil. Så får vi se om han klarer å overbevise meg. Vet ikke helt hvor vi skal ta pengene fra riktig ennå siden vi er avhengig av to biler i hverdagen, kanskje jeg har en rik onkel i Amerika?

    Liker

    1. Klart han klarer å overbevise deg 😁 En del av bybobiler blir faktisk brukt som personbil, som bil nr 2, eller som eneste bil også.
     En rik onkel i Amerika hadde ikke vært dumt 😄

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..