Dårlig form

Har blitt litt kjøligere. Har ligget på 6-8 kuldegrader siste dagene, og det er helt grei vintertemperatur. Skal bli kjøligere ut i neste uke, så får se om jeg synes det samme da.. Høsten har egentlig vært kjempefin med vær, knapt nok vi har fått snø også, og den har jo forsvunnet fort igjen.

Jeg fikk influensa for en tid siden, nekter å tro at man blir så syk så lenge av forkjølelse. Testet meg to ganger ang korona. Første gangen var jeg nokså sikker på at jeg ikke hadde det, men var litt mer i tvil andre gangen. Begge testene ble negative, så da var det influensa som satt igjen som synderen.
Kan ikke huske sist jeg hadde influensa, og ikke ønsker jeg å få det igjen heller. Forrige uke/helg hadde jeg mange planer, ble ikke noe av noe. Denne uken her skulle jeg gjøre en del også, det skjedde fint lite da også. Trøsten er at det ikke var noe livsviktig, klarer meg fint uten å vaske ned hele huset 😁 Og nå blir vi friske igjen til jul.
I går våknet jeg med det migreneanfallet. Har vært så «bra» lenge, og veldig lenge siden jeg har hatt et slik anfall. Våknet rundt halv fem, og var bare å komme seg opp å finne medisiner. Ble noen timer på sofaen etterpå.


Gikk en bitte liten tur med Jen i forgårs, og var helt utkjørt etterpå. Men var litt godt å komme seg ut å bevege seg litt. Tenkte å prøve en ny tur i dag.. Fint å gå litt om man bare rusler og ikke prøver å slå noen rekorder 😁

2 kommentarer om “Dårlig form

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..