Høstturer

En uke har gått, og med den har det blitt noen turer også. I dag ble jeg og Skye med på jakt. Ble bare første drevet Skye fikk bli med på, vi møtte på orm og da holdt jeg nesten på å få panikk. På neste drev så satt Skye i bilen. Jen var hjemme i utgangspunktet, og jeg var så glad hun ikke var med. Nå skjedde det ikke noe med Skye, heller ikke med noen av de andre hundene som var med. Men nå kan det bli såpass til vær at ormen blir borte for i år!

Vi var på en liten cachetur i går, har en del cacher i «nærområdet» som ofte blir satt igjen fordi vi skal ta de senere.. De var på vei til Høvringen, på Høvringen, og området rundt.. Vi hadde ikke tenkt på været når vi dro, med tanke på klær, så ble litt kaldt/surt oppe der. Så da ble det ikke så mange gåturer.

Dit opp var det bratt, heldigvis var det ikke langt opp der 😅 Fantastisk utsikt rundt der også.

Så har det blitt noen andre turer, og andre bilder

Jeg gikk med Jen til Bismo en dag, og siden det regnet så fikk hun på regndekken. Det var ikke så populært til å begynne med, men hun skulle være i bil en stund etterpå, og ville ikke at hun skulle være våt og bli kald. Skye slapp lettere unna, hun ble med hjem, så var ikke så farlig med henne 😁

Har vært på dagsturhytta, helt fantastisk tidlig på morgenen. Var der ca halv syv. Det som ikke var bra var matrester som var kastet fra seg rundt hytta. Skye fikk spist et par ting jeg ikke vet hva var, heldigvis er det ikke noe hun ikke kan spise av vanlig mat, men det gjelder ikke alle hunder/dyr/fugler.

Jeg var litt spent på om det var lov med hund inne på hytta, men når jeg leste skiltet utenfor så fant jeg ut at det var best at hunden var utenfor 😊 Man skal ta av sko utenfor, eller like innenfor døra, og da sier det seg selv at våte og skitne hundepoter ikke er særlig smart å labbe inn der. Blir mye koseligere å innom hytta når det er rent og ryddig der også.

Under dette skoddehavet er bygda, noe så flott å se på 🤩

2 kommentarer om “Høstturer

  1. Den Høvringen dere har vært på, er det samme Høvringen som jeg var på leirskole på i sånn ca 1988? Eller for å spørre på en lettere måte: er det en leirskole i nærheten av der dere har vært?
    Jeg så snap’en din fra det tåkehavet, helt fantastisk nydelig!!!

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..