Hverdagen

Så var ferien slutt, og hverdagen begynt igjen. Greit at man synes hverdagen er grei også, er den det er mest av 😊

Er allerede ferdig med første uken på jobb, og den har gått fort. Startet litt tidlig første dagen etter ferien, og ble litt overrasket over hvor mørkt det var. Hjalp jo ikke at det regnet heller. Ellers har det vært greit vær.
Blir et par turer i helgen, forhåpentligvis fjellturer. Nå er det jo mye folk i fjellene her pga jakt, men regner med at det er plass til alle. Kunne tenkt meg reinsjakt selv også, men har blitt med tanken enda.. En kalv hadde vært greit, da hadde vi brukt alt kjøttet selv.

Har ryddet litt i blomstene ute, mange av de hadde begynt å visne og var ikke fullt så fine lenger. Er vel stort sett lavendelen som står igjen.
Har erter og gulerøtter i plantekassene ute. Erter er det mye av, veldig mye. Gulerøtter er det en del av også, men jeg synes de er små i forhold til i fjor. Men de har forhåpentligvis igjen en stund å vokse på. Jeg sådde fire forskjellige sorter, og vet allerede nå at en av de skal jeg ikke så igjen neste år. Må bare finne ut hva de heter.. Vet jeg tok bilde av hvor de forskjellige ble sådd, så må bare finne igjen bildet.
Har mange planer for neste vår 😀 Skal ha noe bunndekkeplanter foran/rundt hekken, blir litt for mye ugress slik det er nå. Hekken vokser jo utover, men ikke fort nok nede ved bunnen.
Finnes jo så mye fint, men jeg bør nok så noe med H7 eller H8, og det begrenser det litt. Har en veldig god ide ang bunndekkeplanter også, så får se om jeg får det til. Hekken går jo veldig inn i plen, så vi snakket om å ta opp 30-40 cm foran den, og så der. Få til en mer markert kant inn mot plan. Blir litt enklere å stelle det da. Og så må jo de andre plantekassene fylles, minidrivhuset som ikke engang ble pakket ut i vår må fylles. Gleder meg til våren jeg, men først er det en lang flott høst foran oss 😀

Har vært fint vær for de små å være ute også, tror de er som meg, liker bedre vår og høst enn sommeren 😄

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..