Hvor jeg går

Tredje cachetur i ferien er ferdig. På denne turen fikk vi gått flere kjempefine turer med de små, selv om jeg ikke tror turen der det bøttet ned var noe særlig fin før etter de hadde begynt å tørke litt.
Vi har funnet mange cacher, sett flere dyr (rein, hare, rådyr, grevling mm)
Vi kom oss ikke dit vi hadde tenkt på denne turen. vi avbrøt og dro hjem igjen isteden. Det ble litt for langt unna, og siden vi skal bort igjen til helgen så fant vi ut at vi tok noen dager hjemme. Må ta vedlikehold på noen egne cacher, hagearbeid, ordne litt i huset og ja litt småting.

Vi hadde bestemt oss for å gå et «smilefjes» med 17 cacher, og det gjorde vi. Så at den andre wherigo trailen vi fant i vinter var gått, der de som hadde gått den hadde funnet alle sammen. Da bestemte vi oss for at vi tok den nå og ikke til høsten. Tror det var veldig lurt. Vi fant alle cachene, men måtte lete veldig etter noen. Et par av de hadde jeg ikke funnet uansett, men å høre Tore si «her er den», var utrolig godt. Jeg synes det er litt surt å ha DNF på slike serier. Flere av cachene bare lå der, så at de ikke har blitt borte er nesten rart. Men desto enklere å finne de.
Vi kjørte inn (ja vi kjørte nesten hele ruten, gikk et par deler for at hundene skulle få lufte seg) på en privat veg, som ikke var merket med privat veg. Hun som holdt til der var ikke mye blid 😱 Lurte på hva vi gjorde, det var så mange som kom kjørende, hun kom til å stenge bommen osv. Jeg ble litt perpleks, men prøvde å være blid. Forklarte hvorfor vi kjørte der, og hvorfor det sannsynligvis hadde vært en del andre der også. Det ende bra, men kanskje de som hadde lagt ut cachen burde informert de som holder til i nærheten. Grunneier skal jo gi tillatelse til cacher også.

Vi hadde stort sett veldig bra vær, som for meg er maks 15 grader, lettskyet. Ble litt mer sol noen ganger, og litt varmere. Ble styrtregn også, da satt vi i bilen ene gangen, andre gangen gikk vi tur.. 🤣 Når vi gikk tur så gikk det ikke an å ta bilde, men fikk bilde etterpå 😁 Husker ikke hvor det var, men det var ikke en eneste cache innover fjellet der, men fantastisk fint. Vi gikk til alle var tørre igjen. Jen er ikke glad i regn lenger, og Skye stakkars fikk vel nærmest sjokk over at vi kunne utsette de for noe slik. Det rant vann av de (og oss), hun har ikke opplevd noe slik før. Etterpå ble det kjempeflott vær, så da glemte begge hundene at de hadde vært våte.

Jen elsket å gå denne serien 😅 Myke mosesengen💜

Var mange interessante tre på runden, de er utrolig samstemte noen ganger

Når disse dukket opp midt i cachingen 😲

Jeg var kanskje ikke på topplisten av de best likte der 😅 Men vi fikk en fantastisk fin tur etterpå, lang ble den også.

Hundene liker heldigvis å ligge i burene sine i bobilen. Etter Jen fikk nytt bur så foretrekker hun ofte å ligge der selv om døren står åpen når vi står rolige. Men det gjelder ikke når vi har lagt oss, da er det i vår seng.

«Stakkars» Skye må ligge i buret sitt om natten også, men hun har veldig stort bur å ligge i.

Noen ganger finner vi flotte steder å overnatte på. Her var det idyllisk, og vi var helt alene om kvelden.

Alt i alt en kjempefin tur, igjen. Ble noe over 100 cacher (har ikke logget enda). Men nå blir det vel mindre caching framover, ser slutten på ferien for denne gang. Trøsten er at det går fort til høsten 😀

2 kommentarer om “Hvor jeg går

  1. Selv med regnvær, så er det lett å se at dere har hatt det fint! Og hadde jeg ikke visst hvor hard og stikkende mose kan være, så hadde jeg lagt meg ned sammen med Jen 😉
    Bildet med de tre toppene var nydelig! ❤

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..