Ugress, eller?

Jeg kan lite om blomster, veldig lite. Og i blomsterengen vår dukker det opp både den ene og andre blomsten jeg ikke vet hva er. Noen få er jeg veldig usikker på hva er, om det er ugress. Når jeg tok en rask kikk i dag så oppdaget jeg en plante som jeg lurer veldig på hva er, mye pga bladene(?) Er det ugress 🤔 Jeg trodde det var en plante som var godt som død pga de røde bladene, men ser ut som de skal være slik..?


Vi ferierer fortsatt, hjemme akkurat nå, men har mange fine turmuligheter her også. I dag har det vært varmt igjen, så da ble det kveldstur for oss. Siden personbilen fremdeles står der så bruker vi bobilen.

2 kommentarer om “Ugress, eller?

  1. Hvis den planten er så lang som det ser ut som, kan det være noen klatreplante av noe slag? Eføy, villvin (villvin er vel bare rød om høsten)? Eller er det flere små planter som stikker opp?

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..