Fra vinter til sommer

Da håper jeg både vinter og vår er unnagjort, for nå er vinterklær og sko gjemt bort. Søndag så følte jeg meg trygg på at en del av det ikke blir å bruke på noen måneder, så da ble det rydding i skap og skuffer. Fylte halvparten av en søppelsekk, mest sko. To fulle poser som går til innsamling.
Det som er litt dumt denne tiden her er at jeg må ha på en del mer klær når jeg sykler på jobb om morgenen, i forhold til hjem igjen. Kan være rundt 0 når jeg sykler på jobb, og 26 når jeg syklet hjem. Litt forskjell kan man si.

Jen fikk løpetid for en stund siden, og jeg har bare gått å ventet på at Skye skulle begynne også. Har aldri hatt tispe som har vært så «sen» før.
Etter en stund så det ut som det begynte å forandre seg litt hos Skye også, hun hovnet opp «bak der». Og heldigvis så begynte hun også å blø etterhvert. Nå håper jeg de venter til neste år med neste gang, litt over 6 mnd er litt lite synes jeg.
Løpetiden nå gjør jo at vi ikke får brukt utestuen vår. Jeg er ikke så nøye på det, men å ha inn en hund eller to med løpetid der, det er ikke aktuelt. Ikke går det an å være i utestuen med dørene lukket slik som været er her nå heller. Og det er enten eller med hundene inne der. Kan ikke skifte fra uke til uke hva som er lov, og vi har bestemt oss for at hundene skal få bruke utestuen, så da får vi bare vente da 😆

Ikke tvil om at de koser seg i sommerværet her. Jen er litt for glad i sol og varme, så det har hendt seg at jeg har flyttet på henne. Skye ser ikke ut til å like varmen like godt, men hender hun legger seg i sola ved Jen noen ganger.

2 kommentarer om “Fra vinter til sommer

    1. Den forstår jeg 😄 Men så er det 1-2 ganger i året, så er vi ferdige med det 🙂
      Tja, egentlig ikke, er vel bare jeg som sier paviljongen 😂 Syntes jeg skulle være litt grei å skrive utestuen denne gangen 😂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..