Frukt, bær og litt sølv

Snart sommer.. Mange steder er det full sommer, vi har knapt nok vår. Neida, er ikke så galt. Men utrolig stor forskjell rundt omkring. Vi kjørte over til Stryn og videre vestover i helgen som var. Der var det full sommer, hos oss er frukttre og bærbusker knapt nok kommet i gang etter vinteren. Hjalp ikke å få vinter nr 2 når vi så vidt begynte på vår-versjon 1 heller. Men på en annen side så er det egentlig fantastisk at frukt og bærvekster i det hele tatt overlevde vintrene.

Bilde fra i dag, som det faktisk har vært veldig bra vær

Kanskje det blir noe til slutt, i fjor fikk vi noen få epler, og 4 kirsebær tror jeg det ble.


Nå mens det er «byggeplass» ute her er det ofte hundene ikke kan løpe som de vil. Og de får heller ikke være alene sammen inne pga løpetid. Tar ingen sjanser på at det ikke skal bli en smell eller to der. Så nå bruker de bilen noe nå og da. De trives bra i bilen, og man vet hvor de er, og stort sett hva de gjør.. I helgen fant jeg fram sølvduken (silvershade) som jeg kjøpte for 2-3 år siden. Har faktisk ikke brukt den før. Men den er genial, skal reflektere opp til 80 % av solstrålene.

Det ser ut til at det skal bli et fantastisk flott vær i helgen, blå himmel og 23 grader! Så lenge det er bare noen dager med slik vær så er det greit, spesielt siden vi ikke har hatt så mye bra vær. Spørs om det blir en tur på fjellet til helgen 🌄

2 kommentarer om “Frukt, bær og litt sølv

  1. Er meldt bra vær her nede til helgen også. Så nå vurderer jeg om jeg skal cache litt til lørdag, eller om jeg skal prøve å finne ett eller annet ensomt sted jeg kan ta med Nairo for en liten tur. Jeg burde klippet plenen, men Eileif jobber natt, så jeg kan ikke engang ta ut gressklipperen uten å vekke han siden han sover vegg i vegg med boden der klipperen står. Egentlig er jeg så sliten at jeg bare har lyst til å sove, men jeg vet jeg ikke klarer å sove en hel helg, så det utgår 😉
    God helg! 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..