I dusjen

Fremdeles vinter, og hva er da bedre enn en varm dusj? Egentlig en god del.. Men i dag var det tiden for Skye sin første dusj. Er ikke så glad i å dusje hunder om vinteren, men var ikke så verst vær i dag, og passet på å gjøre det rett etter en lufting.
Ble ingen bilder i dusjen, men etterpå 😁
Hadde tenkt å dusje Jen først, men hun skjønte hva som var på gang når jeg begynte å rydde på badet, og helle shampo oppi et litermål. Ikke det at jeg bruker så mye shampo på de, men synes det er greit å blande ut i vann før jeg har det på hunden. Skye virret bare rundt meg mens jeg drev på, så da ble det henne først. Jeg var litt spent, siden hun ikke har dusjet før, men det gikk så bra. Var helt greit å dusje og stelles. Nesten så jeg tror hun syntes det var litt godt når jeg masserte pelsen når jeg skyllet.
Så var det å bytte, ut fra badet med Skye, og inn med Jen. Jen er liker det egentlig ikke. Men hun står greit, og ikke noe problem å dusje henne heller. Det tar jo litt tid når man skal bløte pelsen, ha på shampo, skylle, ha på balsam, og så skylle igjen. jeg er så redd for rester av shampo og balsam i pelsen, så jeg skyller sikkert for lenge. Men heller det enn at det skal være noe som irriterer huden.
Nå er Skye snart 10 md, så var på tide med en dusj.. Vanligvis blir det 2-3 ganger i året hundene her blir dusjet. Jeg synes ikke de har bruk for så mye mer, om det ikke er noe spesielt, f.eks nærkontakt med hjort/elg.. da stinker det!
For de som synes balsam er unødvendig til slike hunder (altså, med slik kort pels) så prøv. Det er så stor forskjell uten og med at man nesten bare må prøve for å kjenne det.
Vasket hundesengene i forgårs, så i kveld blir det rene senger på de også.


Tore hadde gjort opp i ovn til de kom fram fra badet i morges, snakker om bortskjemte hunder 😂

Ble tur i hagen i ettermiddag

Kom ca 10 cm med snø i natt 🤣 Men har vært varmegrader så den har sunket sammen mye, og blitt tung!

2 kommentarer om “I dusjen

  1. Jeg sa til Nairo her om dagen at det snart er tid for hans årlige dusj. Heldig for meg forsto han ikke hva jeg sa, for ellers hadde han rømt hjemmefra :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..