Bratt til gards, og litt taco

Vi snakket så vidt om å ut på bobiltur igjen i helgen, men pga været så slo vi det fra oss.
En av cachene vi snakket om og har snakket om flere ganger når vi har kjørt forbi, er fjellgården Segestad. Men nå fant vi ut at vi uansett kunne kjøre ned til Hjelle fredag etter jobb, og gå opp til garden. En tur, en cache 😁 Og så hjem igjen etterpå.
Som tenkt så gjort, vi dro over Strynefjellet og ned til Hjelle. Fant greit parkeringen, og selet på hundene.
Turen opp gikk greit, men jeg tenkte på turen nedover igjen et par steder der.. Oppe der så var det veldig flott, og cachen var veldig enkel å finne, heldigvis 😅
På grunn av hundene ble turen nedover mye mer strabasiøs enn oppover. De er ikke trent til å gå så veldig pent i sele. Det gikk likevel litt bedre enn fryktet, og med tanke på hvordan de egentlig er så imponerte de litt. Jen «kan» å gå bak, men sjelden vi bruker det. På de verste stedene turte jeg ikke ha henne bak meg heller, men med litt tålmodighet fra oss alle 🙄 så gikk det greit. Er glad vi tok turen nå og ikke en varm sommerdag.


Var greit å finne litt vann når vi kom ned igjen

Ble tur i går og i dag også, men på mer hjemlige trakter

Kom litt snø i løpet av natten/dagen også

Jeg kjøpte noe nye krydder til tacoen fra Santa Maria for en tid siden, Spice Paste Chicken Tacos og Spice Paste Beef Tacos. Fant ut vi skulle prøve de i går, og de var gode! Den ene litt sterkere enn den andre, men om man liker litt sterk mat kan det anbefales.

4 kommentarer om “Bratt til gards, og litt taco

  1. Ser helt fantastisk ut på den gården! Og så ser det bratt ut, så jeg skjønner at det var bratt også, for det er ikke lett å få vist på bilder at det er bratt.
    Jeg lærer mine hunder veldig tidlig å gå bak, og det har reddet meg flere ganger, senest i dag. Altså, det var ikke noen fare på ferde, men jeg liker ikke å gå nedover imens Nairo drar meg fremover.
    Nå synes mønsteret på halen til Skye veldig godt! Artig! 🙂

    Liker

    1. Ja det veldig greit å ha hunden bak seg i mange tilfeller. Oppi skogen her har dt hjulpet meg en del ganger.
      Det mønsteret er så morsomt, hun begynner å få det et annet sted også 😄

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..