Sesongstart 2

I helgen har det vært en dag med skikkelig drittvær, og en dag med nydelig vær. I går gikk jeg og Skye alene, og i dag gikk vi alle sammen. Begge hundene har gått fine turer med Tore tidligere i uken, så den dagen det var dårlig vær så fikk Jen slappe av 😀 Noen fordeler må man ha når man er eldst.

Skye har fått en litt spesiell hale, ser det ikke så godt her, men ser man på videoen ser man litt av mønsteret

I dag ble det ikke mer enn et par bilder, og de ble ikke akkurat så bra. Men hva gjør vel det når man har en bra tur.

Sesongstart ja, spørs om det blir flere sesongstarter av samme type etterhvert. Men vi fikk i hvertfall startet grillsesongen denne uken.

Neste uke er det meldt både mange kuldegrader (alt er relativt..) og snø. Nå når det endelig er blitt snøfritt i hagen, og fått begynt å tatt opp hundemøkk 💩 Vi var så flittige til å ta opp alt etterhvert, vil si et par tre ganger i uken tidligere i vinter, men så dabbet det av.. Det var jo fordi det kom litt mer snø, og så kom det litt til. Og det blir litt 💩 etter to hunder, så det ser ikke så pent ut alle steder. En del av det er fremdeles fastfrossen, så det må bare få ligge, til våren..
Jeg har syklet på jobb og hjem igjen flere dager, og det kjennes. Håper å få syklet litt mer, men legger snøen seg igjen så det blir glatt, da blir det å ta føttene fatt igjen. Er jo mye koseligere å gå, men så koselig at jeg bruker over dobbelt så lang tid enn jeg må, om det er sykkelvær, det er det ikke 😅

4 kommentarer om “Sesongstart 2

      1. Ja, jeg mente ikke at den faktisk var flettet, det har hun vel ikke lang nok pels til. Jeg var bare usikker på om det var nettopp det jeg så 🙂

        Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..