Julebakst, og litt for mye lyd

Godt i gang med ny uke, og nå går tiden fort til jul! Tore er i full gang med julebaksten 🍪

Greit når han baker slik som vi liker godt selv 😀 Sprø vafler (harde vafler) er veldig godt

Jeg bakte søndag, lussekatter.

Prøvde en ny oppskrift, og de ble veldig gode. Dessverre så fristet de noen andre også.. Mens jeg skulle ut i gangen og ordne noe klær, så Jen sitt snitt til å smake på. Ikke bare smake på heller, hun tok selvsagt den store. Jeg fikk en mistanke om noe, så hun fikk ikke i seg hele, men litt for mye syntes jeg. Heldigvis gikk det bra, men det ble ingen kveldsmat.

Vi gikk tur senere på dagen, og møtte på elg. Ikke bare en, men seks stykker. Jen har vært kjempeflink hele tiden når vi treffer på vilt. Skye har ikke vært fullt så flink… 🙄 Første gangen vi traff på vilt med Skye var det en flokk med hjort oppi skogen her. Jen sa (som vanlig) ingenting, Skye bråkte som bare det. Litt ivrig kan man si. Etterpå har det gått bedre. Tore traff på elg med henne for en tid siden, ikke en lyd. Vil si, det var en del lyd fra Tore.. han roste Skye mye! Nå når vi traff på elgene søndag så var Jen som vanlig lydløs, Skye kom med to små «boff», og enda så vi elgene over tid. Så det går så absolutt rette veien.

Vi er veldig i rute til jul, tar det litt som det kommer, gjør det vi liker, og har tid til. Og krysser fingrene for at alle holder seg friske så de kan komme hjem til jul.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..