Snø, igjen

Så kom vinteren ❄ Etter en dag med mye regn. Så ikke ut som Skye hadde så mye i mot regnet, og snøen? Den elsker hun. Hun leker i og med snøen, og spiser den. Jen har egentlig ikke brydd seg verken positivt eller negativt til regn og snø tidligere. Legg merke til ordet tidligere.. Nå kan man trygt si at hun ikke er overlykkelig for noe av det. 
I morgen skal det bli mange varmegrader og regn, så da spørs det hvordan det blir med denne snøen. Men kommer vel uansett mer av den senere.

Jeg kjøpte dekken til Skye for en tid siden. Fant et som så veldig bra ut som var veldig grei pris på. Selv om det har vært et veldig bra vær hittil, så vil ikke det vare. Og når man er en slik rase, og bor i Skjåk, ja da trenger man klær. Jeg prøvde dekkenet på Skye, og det var jo litt stort. Men i hennes alder må det bare være slik, at det er litt å vokse i. I går skulle hun og jeg på tur, og været var kuldegrader, vind og det snødde. Så da var det og finne fram dekken og kle på henne. Jeg var litt spent på hvordan hun kom til å reagere på det. Men nå hun gikk det på seg så var det helt greit. Hun ristet seg et par ganger etter vi begynte å gå, men det var det. Det oppsto et litt annet problem, som jeg ble litt forbauset over. Dekkenet hadde krympet mye av å ligge i skuffen med hundeklær 😮 Hadde jeg visst det hadde jeg aldri lagt det ned i skuffen. Fra å være i største laget, så var det plutselig blitt for kort. Da jeg kjøpte det så tenkte jeg det var litt drøyt å kjøpe så stort (str 50), men var greit å kunne ha det en stund også, så da ble det såpass stort.. Noen som vil kjøpe et veldig pent lite brukt dekken? 😂

Fikk et bilde på messenger i dag. Det var av en 🦷 en hjørnetann! Så nå er alle hjørnetennene til Skye ute. En bekymring mindre 😁 Har ikke vært så veldig bekymret, men har sjekket hver dag.. Ikke helt bra om det er dobbelt sett for lenge, og jeg syntes den nye tannen begynne å komme litt mye fram. Har blitt en tyggesaker noen dager, og oppmuntring til dralek 😂 Skye har i det minste blitt vant til at vi ser på tennene hennes 😆 

I går kveld fikk vi levert en pose på døra. Der var det mjukbrød, mørlefse og glass.. Det var overraskende, og så godt! Ble 2x kveldsmat i går kveld, og mørlefse som niste i dag 😀

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..