Første natt i bobil

Vi har vært på tur, ble bobiltur med shopping, og ingen cacher 😮
Utgangspunktet for turen var at vi skulle ha forskjellig fra butikker som ikke er her. Og siden været ikke var det beste utover uken så dro vi mandag på ettermiddagen. Fikk vært innom Jula mandagskveld, der var det full jul..

Det var det samme i flere andre butikker også, jeg prøver å unngå det meste enda, men er jo litt koselig å se.

Vi var sultne etter litt handling, og fant ut vi skulle innom en bensinstasjon etter litt mat. Tok en bitteliten omvei og kjørte innom Circle K i Øyer. Tenkte å ta en pølse eller hamburger. Når jeg kom inn der så jeg at det sto biffsnadder på menyen også, da ble valget veldig enkelt. Og når vi satte oss for å spise i bilen ble jeg positiv overrasket. Tror det er beste biffsnadder jeg har kjøpt på bensinstasjon noen gang!
Salaten var sprø og frisk, det var rødløk og Cherrytomater. Pommes frites var stor og fin, skikkelig fritert. Biffkjøttet med «grønnsakblanding» var skikkelig god. Alt i alt kjempegodt, tror det blir flere besøk der om vi er i nærheten og skal ha mat.
Vi fant en bobilparkering. Da var det blitt mørkt, så var litt spent på Skye og de nødvendige ærender ute. Men hun måtte ha bare en ekstra tur ut om kvelden, og alt gikk greit ellers.
Så skulle vi legge oss.. Skye har ikke overnattet i bobilen, og vi tenkte vi bare skulle prøve la hundene være i hver sine bur, slik som når vi kjører.
Vi la oss, og det var rolig noen minutter. Så kom det noen forsiktige lyder fra Jen. Jeg lå rolig litt, men det kom noen lyder til. Jen er vant til å ligge hos oss, så jeg sto opp å hentet henne 😄 Da skulle man tro jeg fikk ro til å sove resten av natten.. Men neida, på grunn av Skye så sov jeg svært dårlig og lite gjennom hele natten. Og Skye, hun sov hele natten gjennom uten en lyd 🤣 Jeg kunne jo ikke vite at hun skulle sove hele natten gjennom i buret i bobilen, når det var første natten hennes der. Så jeg våknet jo gang på gang, og lyttet etter lyder fra henne 🙄
Det ble jo veldig positiv når man ser bort fra lite søvn på en av oss.
Dagen etter var det kommet snø nedover dalen, og vi fant ut vi fikk innom på de butikkene vi skulle, og ikke lete etter cacher denne gangen.
Skye fikk luftet seg der vi var, og utover dagen ble hun luftet både her og der. Benyttet anledningen når vi var i litt mer sentrale strøk 😁
Var veldig glatt på tur hjem, så det tok sin tid. Var kommet en del mer snø hjemme mens vi var borte også. Hundene koste seg med å løpe i hagen og leke litt når vi kom hjem.

Litt av det vi kjøpte

Ny støvsuger, synes det er veldig greit å ha en som det ikke er så farlig med.. Matter til trappa, det blir litt glatt når det regner og fryser til is på trappa her. Skjer ikke så ofte, men skummelt nok de gangene det skjer. Jeg så etter noe å ha på trinnene ute i fjor vinter også, men ikke før i år jeg fant noen som ser ut til å være slik jeg vil ha. De skulle være tunge, ikke skli på underlaget, og være greie å få snøen av. Disse er helt perfekt, tror jeg. Vil vise seg etter hvert som det blir forskjellig vær hvor bra de egentlig er.
Pinnekjøtt sto ikke på listen min, men fant det (som så ut som) det perfekte pinnekjøttet. Vurderte fram og tilbake, men ende opp med å kjøpe. Typisk meg å vente med slik til siste liten, nå ble det tidlig nok. Får la være å lese tester på pinnekjøtt når det kommer 😆

På tur hjem var det både snø og vind, men når man er liten valp så må man luftes ofte likevel


De er jo litt søte sammen ❤

Nå i kveld er det tid for Sommerhytta. Det er finaleuka så er spennende med hver episode denne uken. Etterpå er det Masterchef, det er ikke så spennende denne sesongen, uten at jeg kan sette fingeren på hva det er som «mangler». Men morsomt å se på uansett.
Neste uke begynner Truls à la Hellstrøm igjen, og det er virkelig verdt å se 😂

4 kommentarer om “Første natt i bobil

 1. Deilig med en vellykket shoppingtur! Og takk for forklaringen på det største av de seks bildene sammen, jeg skjønte ikke hva det var (hvis det er bilde av støvsugeren, da 😉 ). Jeg skjønner vel egentlig ikke hva det nederst til venstre er heller, når jeg tenker meg om…
  De er ikke bare litt søte, de er veldig søte ❤

  Liker

  1. Jepp er støvsugeren. Jeg har så flott støvsuger at jeg kan ikke bruke den til alt 😆 Så da er det greit med en billig en som det ikke er så farlig med.
   Det er lamper, slike små led lamper som kan festet mange steder. Veldig «kjekt å ha»

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..