Høstferie

Denne uken har Skye vært hos veterinæren igjen, tror hun syntes det gikk veldig greit. Nå var det ikke så skummelt heller da, litt sjekk av forskjellig, og så et lite stikk. Nå er det ikke noen ny vaksine før hun er året tror jeg. Heldigvis får vi beskjed om det, så slipper holde styr på det selv.
Skye har forresten akkurat fylt 4 mnd. Det vil si hun har vært her i to mnd 😮 Det har på en måte gått fort, men også veldig intens.

Har vært knallvær denne uken, noe annet enn det som er nå.. Tidligere i uken tok jeg med Jen på tur med det samme jeg var ferdig på jobb, og vi hadde en kjempefin tur i skogen her. Såpass at Jen lå veldig rolig resten av kvelden.


Skye har fått turene bare etter veien her denne uken, ikke så lange turene men heldigvis med forskjellig trafikk. Det går veldig bra, og det går mye godteri 😂 Men så lenge hun er fullt klar over hva som kjører forbi, så er det godt innafor synes jeg. Vi har ikke kommet lenger enn at vi står/sitter rolige når det kommer noen kjørende/syklende, men poenget er jo at hun skal se og vite at de kommer, og forbi uten at hun tar etter.

Vi har begynt fyringssesongen for fullt. Har vært -7 et par morgener når vi har stått opp. Og da er det kaldt om kvelden også. Ser ut som om begge hundene liker seg foran ovn 😄

Jeg har høstferie igjen neste uke, og det nesten helt uten planer. Mye jeg kunne tenkt meg, men været er litt så som så, så vi tar det litt på sparket. Har fått lagt på piggdekk på bobilen også, så den er rustet for vinterføret 🚐 ❄

2 kommentarer om “Høstferie

  1. Dobbel høstferie er knall! Tenker planen blir å finne 8 cacher, jeg 😉
    Vi har hatt 0 grader et par morgener, da tenkte jeg på dere og at dere helt sikkert hadde minus.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..