Elg og slik

Begge hundene sover, og jeg sitter helt stille 🤫 Tør knapt nok trykke på tastene her. Neida, er langt fra slik det er. Begge sover men tv står på, og jeg lister meg ikke rundt. De er vant til litt av hvert. Noen ganger våkner de lett av noe, andre ganger bryr de seg ikke.

Elgjakta har startet, ble skutt elg for Nanook i stålos første dagen 😀 En fantastisk start.
Når jeg er inne på det med elg, så fikk jeg besøk i går. Jeg og Skye var hjemme, satt i stuen. Skye sov og jeg satt å leste. Hørte plutselig noe som «dundret» ute her, så opp og ut. Der ruslet en elgokse forbi huset vårt og nedover uteplassen nedenfor huset. Jeg ble litt 😮 Elgene hadde ikke så hastverk heller, gikk over gjerdene og ned mot elva, og over elva til andre siden her.
Elgen hadde kommet fra skogen her, og gått over gjerdet vårt, som er det høyeste av alle gjerdene i nabolaget. 
Jeg hadde mobilen min på lading på kjøkkenet, så fikk ikke tatt bilde av elgen. Så litt for lenge på den før jeg kom på at jeg skulle ta bilde, og da jeg kom så langt var elgen på andre siden.
Jen var borte, heldigvis. Hun hadde vel gått helt berserk inne her om hun hadde sett elg utenfor vinduet sitt.
Jeg hadde med Skye ut etterpå, hun sporet hele veien elgen hadde gått her. Det var litt morsomt, og heldigvis fikk jeg filmet det. Jeg satte henne ikke på noe spor eller noe, men når elgen går rett gjennom der hun er når hun er ute, så var det ikke til å unngå at hun kjente at det var noe interessant der.

Jeg har vært mye hjemme med hund(er) i helgen, selv om det har blitt noen turer. Og da har jeg hatt god tid. Tenkte jeg skulle lage gyros til middag en av dagene, det er så godt, og lenge siden vi har hatt. Denne gangen laget jeg pitabrødene selv igjen også. De ble litt mye stekt, siden det kom en liten valp når jeg skulle ta de ut av ovnene. Ovnen er veldig varm når man steker pitabrødene, og Skye har ikke lært seg at man ikke nærmer seg ovnen når den er i bruk. Er heller ikke aktuelt å la henne lære seg det på den harde måten. Så da er det å passe på til hun lærer seg å holde unna når hun får beskjed, noe som kan ta litt tid.. 

Men godt ble det

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..