Tur, caching, og fjelltur

Vi måtte jo avslutte siste feriedag av første ferieuke med caching 😀 Første Lab Cachene i Skjåk kom i sommer. Jeg er ikke så stor fan av slike cacher, men fant ut at vi tar de i Lom og Skjåk først, så får vi se. Hadde de vært på det vanlige cachekartet så hadde det vært annerledes. Men når man må bruke en annen app, og et annet kart så blir det for mye styr synes jeg.
Når vi først skulle ta disse (5 + bonus) så var det jo noen andre på veien som vi ikke hadde tatt også. Så ble 10 cacher på oss. Enda har vi en del vi ikke har tatt i området her.
Se den flotte tightsen 🦌

20200802_142126 (2)

Jeg kjøpte tightsen i fjor, men så passet den ikke.. og jeg gadd ikke styre med å bytte den. Kom på den nå i sommer 😊

I går kveld begynte det å regne her, og det bøttet ned. Kom mellom 35-40 mm fram til det stoppet å regne i morges. Jeg måtte tømme regnmåleren når jeg var ute med Jen i morges, da var den breddfull.

Det var vått utpå dagen i dag, men vi tok oss en tur til fjells likevel. Ble ikke lange turen, nok til å bli klissvåte bare 😁

20200803_162848 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer om “Tur, caching, og fjelltur

 1. Jeg har ikke lært meg å like tights, jeg… For det første trenger jeg lommer til alt jeg skal ha med meg på tur, og for det andre så synes jeg selv at de blir litt for avslørende. Men dine er stilige, da!
  Jeg svarte forresten på kommentaren din på det forrige innlegget ditt, men jeg ser ikke at den står til moderasjon som jeg pleier å gjøre. Forsvant den i det store intet?

  Liker

  1. Jeg er veldig glad i tights, synes de er så behagelige å gå med. Mangel på lommer er slitsomt, men har veske til hundeførerbelte, pluss det hender jeg tar med jakke med lommer i. Og så har jeg slike løpebelter, eller hva det heter 🤔 De er geniale.
   At de er avslørende er jeg for gammel til å bry meg om 😂
   Hm, jo det om hundene? Jeg svarte på det også, jeg ser både din kommentar og mitt svar under innlegget. Men det gjør ikke du?

   Liker

   1. Belte bruker jeg jo ikke, og på sommeren er det altfor varmt til jakke med nok lommer 😉 Så jeg fortsetter nok med turbuksene/-shortsene mine 🙂
    Joda, jeg ser både min og din, men så har jeg svart en gang til. Er noe rart som skjer, for normalt når jeg skriver en kommentar hos deg, så ser jeg kommentaren, men at den står til moderasjon. Men i det siste er det flere ganger kommentaren min ikke er synlig. Sist jeg nevnte det for deg, fant du den ett eller annet sted.

    Liker

    1. Jeg fant de, i søppelkassen. Ene på side 15 av 175 sider 🙄 Merkelig at de plutselig ender der, jeg sjekker godt som aldri der heller, noe jeg tydeligvis burde gjøre. Men har flere sider med søppel bare i dag 😖

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..