Sommerhelg

Har vært en fin og koselig helg, igjen 😀
Nanook (og Th) har vært hjemme, og det går like bra med hundene sammen. Selv om det ikke alltid ser slik ut på snap 😁 Er jo greit at hundene har tydelig språk, og sier ifra til hverandre.
Jeg gjemmer alle leken til Jen når jeg vet det kommer andre hunder, mest fordi en del av de kan bli ødelagt. Jen pleier ikke bry seg om at andre tar lekene hennes, men i helgen prøvde Nanook å ta koseputen hennes, det falt ikke i god jord. Han fikk tydelig beskjed, og den ble godt mottatt 🙂

Jeg tok sjansen å rensket litt i de to siste grønnsak-kassene mine i helhen, der ser det egentlig ikke så bra ut. Jeg vet ikke hva som gikk galt, bortsett fra at jeg ikke har grønne fingre. Det er ikke mye grønt i kassene heller

20200613_112019 (2)

20200613_113649 (2)

Heldigvis har jeg ikke tenkt å livnære meg på dette, eller være selvberget med gulrøtter 🥕

 

De hanskene der er veldig gode og behagelige å bruke. Man må bare huske på ta de på igjen etter man har tatt de av for å tynne litt 🙄

20200525_150634 (2)

 

Jeg prøver å ha litt oversikt over hvor hundene er når de er her begge to, spesielt om jeg er alene. Og en av dagene oppdaget jeg at det var bare en hund i stua, jeg fant den andre her

Snapchat-1816431776 (2)

I senga vår 😮 Neida, de har lov å ligge i sengen vår 😊 Men siste natten lå begge på gulvet, vil si Jen lå i sengen sin selv, og Nanook lå på gulvet. Tror det var litt varmt. Men Nanook fant ut det ble litt rolig.. så han sto opp, stilte seg ved sengen til Jen, og sto der å stirret på henne. Jeg trodde kanskje det kom til å murre godt i sengen hennes, men hun sto opp, og plutselig var vi fire i sengen vår 😁

De er et godt team også, holder utkikk sammen, selv om Jen akkurat her ser feil vei.

20200613_185928 (2)

Søndag tenkte jeg å få unna litt forskjellig, men dro en tur på jobb først. Da kom det etterhvert melding om at det var kommet en ny cache, en mystery. Jeg er jo ikke så glad i de, men denne var litt spesiell 😂 https://coord.info/GC8TKZ6 Jeg syntes det var både morsomt og veldig koselig 🥰
Når jeg kom hjem så begynte Tore med oppgaven, og så fortsatte jeg etter litt, og gjorde den ferdig. Det var jo en oppgave som jeg liker også. Og motivet er jo knallfint 😄
Jeg sjekket T-ratingen, og tok med litt ekstra utstyr.. erfaringen kommer godt med noen ganger, vi fikk bruke for det.
Tore Syntes jeg skulle signere denne, så det ble en litt skjelvende signatur i loggboken. Måtte holde meg litt fast..
Fint område er det også der

20200614_124829 (2)

 

 

 

2 kommentarer om “Sommerhelg

 1. Nei, i den kassa var det ikke mye grønt… :/
  Nå måtte jeg jo bare legge det puslespillet på cachen «din», det var 30 minutter av livet som jeg aldri får tilbake :p Ikke er jeg ferdig med Skjåk på kartet heller…

  Liker

  1. Nei, fatter ikke hva som har skjedd. Er det virkelig så elendige frø 🤔
   Hehe, puslespill er jo morsomt 😀 Men vinteren passer kanskje best til slike puslerier 😄

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..