Mai

Hurra for 17.mai 🎈
I dag som på en del andre 17. mai, var vi på tur. I dag ble det skogen, siden været ikke var helt som vi ønsket der vi hadde tenkt å dra. Men vi fikk med to hunder på tur, siden Nanook var hjemme i helgen

20200517_105535 (2)

20200517_105620 (2)

Mens vi gikk der så kjente hundene tydeligvis at vi ikke var alene i området, veldig gjenkjennelig oppførsel på de 😁 Etter litt krysset tre elger foran oss, og da ble det veldig tydelig hvilken hund Nanook er. Jen så de ikke, ikke da de ble stående oppi skogen å se tilbake på oss heller.. Ble litt mer volum på henne når vi kom til to reinsdyr.. Tror det er første gang hun har bjeffet på noe dyr. Heldigvis er ikke reinsdyr noe vi treffer på så ofte.

Jen synes det er veldig greit med annen hund hjemme her, bryr seg egentlig fint lite ser det ut som. Det er også greit at Nanook legger seg i sengen vår om natta. men om han legger seg på, eller dytter borti Jen (hun ligger jo under dynen så ikke så lett å se hvor hun er) da blir hun rene vepsen, og er rask med å få hodet fra fra dynen for å se mindre blidt på hvem i all verden det er som tør å forstyrre henne om natta.

20200517_005036 (2)

Uken ellers har vært som vanlig, kaldt, snø nesten hver dag. Nå skal det bli litt bedre, så får se, det er ikke mye som skal til. Kanskje jeg får sådd litt grønnsaker neste uke. Oppdaget at det var en fridag ekstra neste uke også, hadde helt glemt bort den dagen. Men skal nok få brukt den på fornuftig vis også.

 

 

Vi tenkte å ta en annen tur i helgen, men ga etterhvert opp..

 

Og nå kom jeg plutselig på at jeg har glemt bort en plante siste ukene.. 🌲

20200516_174338 (2)

 

Jen (og PH) var å fant en fot tidligere i uken

97111445_174808847163712_6586037224033222656_n (2)

 

 

2 kommentarer om “Mai

 1. Gratulerer med dagen!
  Vi har hatt en helt normal 17. mai, vi også. Den egentlig eneste forskjellen, var at vi tok tre cacher på vei til mamma og var litt tidlig ute så vi fikk oss en gåtur på indre havn. Blogginnlegg i morgen 🙂

  Liker

  1. Tre flere enn oss, men kommer flere helger. Vi kunne dratt nå, men hadde ikke blitt morsomt. Vi kunne fått FTF på cache i går 😀 Men det var 1. en multi, bare det er egentlig nok til at jeg ikke tar de. 2. så attributten for treklatring, så da fikk det være. vi kjørte forbi 😛
   Jeg kommer kanskje på andre tanker ang multier etterhvert 🙄

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..