Bytur, og skogstur

I går var vi i Lillehammer en tur. Nå er jeg ferdig hos hudlegen, for denne gang. Så får jeg bare krysse fingrene for at jeg ikke trenger dit igjen. Skal fortsette stort sett som før, med egenbehandling.
I «disse tider» er det lite butikkbesøk, var innom et par på tur nedover, store butikker med lite folk.. I ene butikken var jeg eneste kunde.
Jeg fikk fødselsdagsgave fra ungene i går, og kan tro jeg ble forbauset. Jeg hadde sett på akkurat samme jakke tidligere, til og med samme farge som jeg fikk. Hadde ikke nevnt det for noen, ikke engang Tore. Og så fikk jeg den i gave nå 😲😀
Ble sent før vi kom hjem igjen i går, hadde ikke time før på ettermiddagen. Var på jobb noen timer først, og så hentet Tore meg på jobb før vi dro nedover.

I dag skulle vi trene Jen litt, men var ikke helt det terrenget og været vi trodde.. så ble ikke så lange turen. Men fikk skremt et par elg underveis. Denne gangen så Jen elgen også.. og jeg konkluderte med at det er bedre hun ikke ser de! Ikke et «ord» fra henne, men var glad jeg hadde solid line festet til henne.

20200418_104704 (2)

 

Selvsagt må det til den obligatoriske snøbadingen, hun drev på lenge både før og etterpå.

 

Har fått gjort unna litt småtteri hjemme i dag, godt med alt som er ferdig, Nå gleder jeg bare til vi kan begynne for fullt ute. To ganger denne uken har jeg stått opp til full vinter igjen. Snøen forsvinner som oftest fort igjen, men det tørker jo ikke opp noe særlig når det driver slik.
Siste morgen det var vinter her hadde jeg litt dårlig tid når jeg skulle på jobb, så Tore kjørte meg. Gjett hva som sto i veikanten litt bortenfor her, en elg. Han sto akkurat på samme sted som jeg møtte på den. Nå når jeg satt i bilen følte jeg meg litt tryggere enn når jeg gikk der alene, så jeg tenkte at nå skulle jeg ta bilde, men da forsvant den! Når jeg kom hjem senere på dagen sa Tore at når han kjørte tilbake etter å ha kjørt meg, så var elgen på plass igjen 😲 Tror ikke jeg skal gå så mange morgener framover, satser på sykkel tenker jeg 🚴‍♀️

6 kommentarer om “Bytur, og skogstur

 1. Godt at du er ferdig, nå har du jaggu holdt på med hudlegen lenge! Ups, det ble litt feil 😉 Men du skjønner hva jeg mener 🙂
  Enda så glad Nairo er i snøen, så har han aldri holdt på med snøbading, ihvertfall ikke i noen utstrakt grad. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har sett han har holdt på sånn som Jen gjør i videoen.
  Jakke? Hvordan jakke? Vise frem! 😀

  Liker

  1. Ja det skal være sikkert, og ventet jo så alt alt for lenge før jeg kom meg til legen i første omgang. Men har jeg lært? nei.

   😂

   Jen er slik med snø, og med slik hard sprø mose. Noen ganger slenger hun seg bare ned så hun garantert har blåmerker, om man hadde sett det.
   Denne her https://sport1.no/varemerker/arcteryx/atom-lt-hoody-womens-24474-28678-quantum/
   Den er are så nydelig, men jeg valgte den bort da jeg skulle velge jakke selv, pga pris.. Fikk jo isteden 3 jakker som jeg er kjempetilfreds med, og plutselig har jeg den her OGSÅ 😀

   Liker

   1. Du er litt mannfolk når det gjelder det å komme seg til legen, vil ikke bry de for det er sikkert ikke noe farlig 😉
    Hun kan jo ikke få noe særlig vondt av å slenge seg ned sånn, ellers ville hun jo ha sluttet med det 🙂
    Arc’teryx er jo kjent for å være et godt merke, men ja, de er stive i pris! Tenker den jakka blir helt strålende som mellomlag på de fryktelig kalde dagene deres. Hvilken farge har du fått?

    Liker

    1. Egentlig er jeg til legen om det er noe, bra fort synes jeg.. Men nå har det vært så mye siste par årene at det er slitsomt å «begynne» der med nye plager 😂 Men fikk en liten vekker etter dette med livmoren, så nå skal jeg være litt mer oppmerksom nå ja.

     Jeg fikk den fargen jeg hadde sett på selv, grønn 😲 men jeg valgte å bytte den 🙄 Jeg fikk en Lundhag bukse til jul, i en nydelig farge (gul!), og fikk beskjed om at det var bare å bytte om jeg ikke likte den. Men den var så fin, så jeg valgte å beholde den. Og nå hadde jeg sett at denne jakken var i en gulfarge som lignet veldig på den buksen, så da ble det den. Greit å få inn LITT andre farger også tenkte jeg 😂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..