Turpåske

Da går påskeferien mot slutten, i morgen er det jobb igjen.

Vi har gått flere turer, fått full vinter igjen, blitt FTF på et par cacher til, hatt mer vedlikehold av egne cacher, spist mer god mat, god drikke, mye godteri (ihvertfall en av oss 🙄) osv.
Selv om vi på en måte har hatt en veldig rolig påske, har  vi også fått fylt den med mye. Så for oss var ikke hjemmepåske så ille.

Jen var dårlig igjen en kveld/natt. Vi rakk heldigvis å våkne og lette henne ned på gulvet før hun spydde om natten. Men denne gangen v ar hun helt fin dagen etter, og etterpå igjen også.
På turen i dag var det helt ferske spor etter rådyr, elg, ekorn og rev. Så Jen var mildt sagt veldig på hele turen.

20200413_153628 (2)
I går kveld skremte hun en liten flokk med rådyr bort fra naboens hage. Hun var inne, men de hørte henne tydeligvis, for de stakk fort.
Og så må jeg ikke glemme elgen.. Vi gikk tur oppi skogen her en dag, og mens vi gikk sa Tore «ser du elgen». Jeg trodde han tullet, men 10-12 meter fra oss sto en elg. Han sto der bare å kikket på oss. Jeg løsnet fort båndet til Jen fra magebeltet slik at jeg holdt det i hånden. Vi sto å så på elgen noen sekunder og jeg lurte på hva vi skulle gjøre. Vi går bare sa Tore, og så gjorde vi det. Elgen så på oss, så ruslet han sakte oppover skogen noen meter, og ble stående å se på oss alt mens vi så den. Veldig morsomt, og jeg føler meg litt tryggere når jeg går sammen med Tore (antar at elgen tar han istedenfor meg om den angriper 😂 ) Jeg gikk jo med Jen, men hun så ikke elgen, enda den sto så nærme oss. Ikke merket hun den da den gikk heller 🤣
Nå har vi spist middag alle tre, og en av oss har roet seg for kvelden. De to andre skal se litt på tv 📺

 

20200413_155414 (2)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..