Ingen skam å snu

Tenkte å sykle til jobb i dag. Når jeg sto opp så var det -3.5 grader, men pytt tenkte jeg, det går likevel. Tok på sykkelhjelmen før jeg gikk ut, hentet sykkelen, trillet opp i veien, og der var det glatt! Helt utrolig glatt. Forsto fort at dette ikke kom til å gå bra, så jeg snudde, og trillet sykkelen på plass igjen, Kom til og med på at jeg skulle ta av hjelmen 😁 Så tok jeg beina fatt, men tror det var den glatteste dagen i år. At jeg kom meg på jobb uten å falle  var godt gjort. Var veldig nære på noen ganger..
Spørs om jeg gjør et nytt forsøk i morgen, det har ihvertfall ikke regnet eller snødd i kveld. Og nå kom jeg på at jeg ikke har sjekket været for i natt eller i morgentidlig. Jaja, det kan jo være spennende med en overraskelse i morgen tidlig også 😀

 

 

Påsketur

Vi har i flere år vært borte hver påske. Til pappa i Lofoten, og cacheturer.
Etter vi kjøpte første bobilen så ble alt så mye enklere. Vi skulle selvsagt på tur i påsken i år også, og jeg gledet meg mye!  Men det skjer ikke nå. Er en god stund siden vi bestemte oss for å bli hjemme. Ikke bare pga forbudet, men fordi det frister lite å gjøre noe slik nå. En påske klarer vi fint å være hjemme og være rolige.
Vi har nok en del cacher vi kunne tatt som ikke er så langt borte, men for langt borte. Jeg synes ikke det er verdt det, og for meg kommer det innunder unødvendige fritidsreiser. Hva andre gjør, og hvordan de tolker det får være opp til de. Jeg håper bare de tenker over eventuelle konsekvensene av det de gjør.
Ser også at kommunen her fraråder folk å få besøk i påsken sms til alle i Lom og Skjåk

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..